09 / 05 / 2024

Geri sayım başladı... Altın fiyatları yarın düşecek mi? 

Geri sayım başladı... Altın fiyatları yarın düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü belirleyecek karar için son bir gün kaldı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan FED faiz kararında. Peki altın fiyatları düşecek mi?



ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Altın fiyatları kritik seviye olan 1700 doların altında işlem görümeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının daha düşüp düşmeyeceğini araştırıyor. Bu konuda Seda Yalçınkaya;''Fed, ABD ekonomisine ilişkin projeksiyonları da açıklayacak.

 Geri sayım başladı... Altın fiyatları yarın düşecek mi? 

Özellikle TÜFE’nin nereye doğru beklenti oluştuğu önemli olacak. 21:30’da Fed Başkanı Powell’ın konuşmasından çıkacak sinyalleri piyasa fiyatlamak için hazır olacaktır.

Bir söylem değişikli olmasını beklemiyoruz. Ancak piyasanın farklı algılayacağı bir değişiklik olması halinde piyasa fiyatlamasına hassas bir şekilde dahil olacaktır.”

Özetle, daha şahin bir Fed’le karşılaşmamız halinde ons altının önümüzdeki süreçte 1550 dolar seviyesine doğru geri çekilmesi beklenebilir. Buna karşın Fed’in söylemlerinin yumuşaması halinde ise, ons altının 1680 dolar seviyesi üzerine tutunmasını bekleyebiliriz.

 Geri sayım başladı... Altın fiyatları yarın düşecek mi? 

Bu durum gerçekleşse dahi ons altında yükselişlerin sınırlı kalması daha olası bir senaryo gibi görünüyor. Kısa vadede 1735 dolar seviyesi üzerinde yerleşik bir seyir oluşmaması halinde yükseliş eğiliminin başladığından söz etmek mümkün olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar için kırmızı alarm! Son dakika altın fiyatları

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Eylül Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın ve dolar için peş peşe son dakika açıklaması! Açık açık tarih verildi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön