29 / 04 / 2024

Gevye'de ihtiyaç sahipleri için 84 konut yapılacak!

Gevye'de ihtiyaç sahipleri için 84 konut yapılacak!

Geyve'ye bağlı Doğantepe köyünde TOKİ aracılığıyla fakır ve yardıma muhtaç 04 aileye sosyal konut yapılması konusunu görüşen meclis, gerekli çalışmaların yapılması için konuyu imar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale etti.



Toplu Konut Idaresi'nce (TOKİ) Geyve'ye bağlı Doğantepe köyünde fakir ve yardıma muhtaç 84 aileye sosyal konut yapılması konusunu görüşen Sakarya İl Genel Meclisi üyeleri, konuyu İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale etti. 

İl Genel Meclis toplantısı 3. birleşimi Oktay Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Önergelerin olmadığı toplantıda, Valilikten gelen iki konu ele alındı Geyve'ye bağlı Doğantepe köyünde  TOKİ  aracılığıyla fakır ve yardıma muhtaç 04 aileye sosyal konut yapılması konusunu görüşen meclis, gerekli çalışmaların yapılması için konuyu imar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale etti. 

Valilikten gelen ikinci konu olan Hendek'te Etlik Piliç Yetiştiriciliği Tesisi için gerekli ÇED planını da görüşen meclis, konuyu aynı şekilde İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale etti


Akşam Haberleri 


Geri Dön