Proje Güncel

Gimat Mağazacılık Ankara'daki 2. etap projesine başlıyor! Alışveriş sokağı ve ofis projesi için start verdi!

Gimat Mağazacılık imzasıyla Ankara'da konumlanan alışveriş sokağı ve ofis projesinin inşaatı bugün resmen başladı. 

Gimat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2. Etap proje kapsamında ofis ve alışveriş sokağı projesinin inşaat çalışmasının başladığı duyuruldu.

Gimat Mağazacılık,  2. Etap Proje kapsamında nitelendirilen mağazanın yan tarafında iki taraflı alışveriş sinerjisi sağlayacak mağazalardan oluşan bir alışveriş sokağı ile bu mağazaların üzerinde yer alacak olan ofis ve dükkanlardan oluşan yüksek katlı iki bloktan oluşan proje hayata geçiriliyor. 

Gimat Mağazacılık, 2. Etap projesi, Ankara'da 27 bin 943 metrekarelik alanda hayata geçiriliyor.

Toplam 10 bin metrekare otopark alanı da dahil olacak şekilde, yüzde 46 oranında mağaza ve ofis alanı Gimat Mağazacılık'a tahsis edilecek. Bu oranlar, şirketin toplam haklarını yüzde 56-57 seviyesine yükseltiyor. 

Proje, alışveriş sokağı, ofis blokları ve sosyal alanlar gibi çeşitli sosyal donatı alanlarını da kapsıyor. 

GİMAT MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAP AÇIKLAMASI
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İksa (kazı) ruhsatımızın alınmasıyla birlikte 2. Etap projemizin inşaatı fiilen başlatılmıştır. Yüklenici firma taahhüt edilensüre içerisinde (peyzaj ve çevre düzenleme işleri dahil) inşaatı bitirip yapı kullanım izin belgesini alarak teknik şartname ve mahal listesine uygun olarak gayrimenkulü hazır hale getirecektir.
  
İlerleyen süreçte projenin aşamaları internet sitemizde paylaşılacak olup, konuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunun  bilgisine sunulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Gimat Mağazacılık'tan başkente alışveriş sokağı ve ofis projesi geliyor!