Yeni Projeler

Gimat Mağazacılık'tan başkente alışveriş sokağı ve ofis projesi geliyor! 

Gimat Mağazacılık imzasıyla inşa edilecek olan projede ruhsat işlemleri tamamlandı. Başkente alışveriş sokağı ve ofis projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Gimat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2. Etap proje kapsamı hakkında açıklama yaptı.

Gimat Mağazacılık, şirket Yönetim Kurulu'nun 31 Mart 2023 tarihli kararında 2. Etap Proje kapsamında nitelendirilen mağazanın yan tarafında iki taraflı alışveriş sinerjisi sağlayacak mağazalardan oluşan bir alışveriş sokağı ile bu mağazaların üzerinde yer alacak olan ofis ve dükkanlardan oluşan yüksek katlı iki bloktan oluşan proje hayata geçirilmesine karar verildi. 

Söz konusu projenin hayata geçirilmesine dair verilen karar ve yapılan görüşmeler neticesinde AY GYO Yapı İnş. Gay. Taah. San. Tic. LTG ve EKS Furkan 21 Yapı İnşaat San. Tic. LTD. Şti. İş Ortaklığı ile kat karşılığı sözleşmesi imzalandığı ve yine 14 Haziran 2023'te sözleşmenin detayları kamuoyuna açıklanmıştı. 

4 Mart 2024 tarihinde bu kapsamda yapılan kat karşılığı sözleşmesine bağlı olarak uçuş konisinde (mania planı) olan arsa için  gerekli kat yüksekliğini öğrenmek adına Kara Kuvvetleri Komutalığı'na bağı Kara Havacılık Komutanlığı tarafından yapılan uzun değerlendirmeler sonucu neticenin alındığı, Yenimahalle İlçe İmar'a proje, plan ve tüm detayların şirketten iletildiği iletildiği Yenimahalle Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından değerlendirmeye alındığı bilgisi  verilmişti. 

Gimat Mağazacılık'tan 29 Temmuz tarihinde yapılan açıklamada, "Yenimahalle Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 2. Etap projemizin ruhsatlandırma işlemleri tamamlanmış olup, ruhsatımız tarafımıza iletilmiştir. Gelecek süreçte inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başlanıp, verilen süre içerisinde tamamlanması sağlanacaktır.

2. Etap Yatırım Projemizin tüm yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyoruz." denilmişti. 

Son olarak proje ruhsatının devamı olan kazı ruhsatı da alındı. 

Gimat Mağazacılık, 2. Etap projesi, Ankara'da 27 bin 943 metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Toplamda 10 bin metrekare otopark alanı da dahil olacak şekilde, yüzde 46 oranında mağaza ve ofis alanı Gimat Mağazacılık'a tahsis edilecek. Bu oranlar, şirketin toplam haklarını yüzde 56-57 seviyesine yükseltiyor. 

Proje, alışveriş sokağı, ofis blokları ve sosyal alanlar gibi çeşitli donatı alanlarını kapsıyor. 

Villa Arya'da teslimler Aralık'ta! Kişiye özel ödemelerle müstakil havuzlu villalar!

Anadolu Han Evleri'nde 3.5 milyon TL'ye hemen teslim 3+1'ler!

Taş Mahalle'de 7.1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 2025 Aralık'ta teslim!