29 / 04 / 2024

GİNTAŞ İnşaat Kosova'da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor!

GİNTAŞ İnşaat Kosova'da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor!

GİNTAŞ İnşaat Kosova'da gerçekleştirdiği belediye binaları projelerinden sonra 'Kosova Belediye Binaları Çok Amaçlı Spor Kompleksi ve Futbol Sahaları' yapım işi ile bölgedeki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor...




GİNTAŞ İnşaat Kosova'da gerçekleştirdiği belediye binaları Novo berde Spor Kompleksi, Vushtri Sağlık Merkezi inşaatlarının ardından. 'Kosova Belediye Binaları Çok Amaçlı Spor Kompleksi ve Futbol Sahaları' yapım işi ile bölgedeki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. 


Bursa'dan dünyaya açılarak alanında birçok başarılı projeye imza atan GİNTAŞ İnşaat Taahhüt Tic. A.Ş.. Balkan ülkelerinde gerçekleştirdiği yatırım hamle lerine hız kesmeden devam ediyor. GİNTAŞ İnşaat. 2011 yılında başarı ile tamamladığı Kosova belediye binaları, Novoberde Spor Kompleksi ve Vushtri Sağlık Merkezi inşaatlarının ardından, bölgedeki faalıyetieıini 'Kosova Belediye Binaları Faz VI - Çok Amaçlı Spoı Kompleksi ve Futbol Sahaları' yapım işi üe sürdürüyor. 


7 FARKU ŞEHİRDE Avrupa Birliği IPA fonu üe finanse edilen ve Avrupa Birliği Kosova Ofisi idaresinde yü i ütülen sözleşme kapsamında, Kosova'nın 7 farklı şehrinde 6 ayrı futbol sahası ve kulüp binaları inşaatı. Gracanica şehrinde yeni biı spor kompleksi inşaatı ve Gjakove şeh rindeki mevcut çok amaçlı spor salonunun renovasyon işleıi yer alıyor. GINTAŞ, bölgedeki kış koşullarına rağmen, projeyi ara veımeksizin sürdürürken, proje yedi farklı lokasyon da paralel olarak devam ediyor. Toplam sureci 18 ay olan işin. Ağustos 2014 tarihinde tamamlanması planlanıyor.


 STRETEJİK ÖNEMLİ BÖLGE 


Projeye buyuk önem verdiklerini belir ten GİNTAŞ inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necip Naci Doğru. Balkanlarrn Avrupa'ya açılan kapı konumunda olmasından dolayı stratejik olarak önemli bir bölgede yeı aldığını belirterek. Türkiye ile gerçekleştirilen iyi ilişkiler sayesinde bölgeye ciddi yatırrmlar yapıldığını, bu yatırımların Balkan ülkelerinin gelişmesine önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. 


YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK 


 Kosova'da GİNTAŞ İnşaat Taahhüt Tlcaet Anonim Sirken darek doğup buyudugumuz sefir oian Bursa dan soma Av lupa standartlı ve AB drektjfleıine uygun insaeoilen hır hasfca sportif projeyi daha hayata geçirmenin gururunu yasıyor uz. 35 yılı askın tecrübemizle bitlikte, dana nice cJegoılı pıojeieıe İmza atacağınızı söyleyehllinm Dünyada yasan ar. etoromiK krizin etkilerinin yoğun sekilme hissedildiği Baıkantoda büyük önem veıd!0TO2bır projeyi ckha hayata gecırdk. vapm devam eden spor kompleksi sayesinde, hdgede önemli hlr ihtiyaç»dahagıdermsolacag;" dedi.


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön