17 / 05 / 2024

Ginza Lavinya Park'ta 167 bin YTL'ye

Ginza Lavinya Park'ta 167 bin YTL'ye

70 milyon dolara mal olan proje Türk hamamı, sauna, Fin hamamı, Spa gibi geniş sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor..



Beylikdüzü'nde 21 bin metrekare arsa üzerinde kurulan Ginza Lavinya Park, 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 mağazadan oluşuyor.
Aralarında Flyinn Residence, Ataköy Konakları, Pelican Hill, Ginza Residence, Gökyüzü Residence'ın da bulunduğu bir çok projeyi hayata geçiren Keleşoğlu ve Kullar İnşaat'ın Beylikdüzü'nde birlikte gerçekleştirdiği Ginza Lavinya Park projesi, 21 bin metrekare arsa üzeride kuruluyor. Proje, 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 mağazadan oluşuyor. Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, Fin hamamı, Spa alanları bulunan proje, geniş sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. Kullar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kul, 70 milyon dolara mal olan Ginza Lavinya Park projesiyle ilgili soruları yanıtladı.

Ginza Lavinya Park projesini anlatır mısınız?

İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı Beylikdüzü'nde, Türkiye'yi Avrupa'ya bağlayan en eski ve en önemli geçiş yollarından biri olan E-5 karayolu üzerinde bulunan, ticari alanlarıyla yaşam alanlarını birleştiren Ginza Lavinya Park, 21 bin metrekare arsa üzeride kurulu 96 bin metrekare inşaat alanında; 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 adet mağazadan oluşuyor. Sahiplerine huzurlu ve dingin bir hayat sunan projede, konutların tamamının bakıyor olduğu iç bahçe ise yaklaşık 6 bin metrekare.

Ne zaman başladınız? Şu anda proje ne aşamada? Bitiş tarihi nedir?

İnşaatına Haziran 2008 de başlanılan projenin 2010 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Konutların özellikleri nedir?

Proje, ikisinde stüdyo dairelerin bulunduğu toplam 6 bloktan oluşuyor. Diğer dört blok olan C-D-E-F'de ise 2+1,3+1 ve 4+1 daireler var. Tüm daireleri İthal mutfak, birinci sınıf davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesinin yer aldığı ankastre ürünler, salon ve odalar parke ve ıslak zeminler ithal seramik ve tüm vitrifiye malzemeleriyle tamamen bitmiş olarak ev sahiplerine teslim edeceğiz. Projede ayrıca resepsiyon, 735 araçlık kapalı otopark. kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kafe, restoran, bar, çocuk kreşi, toplantı odaları, fitness center, Türk hamamı, sauna, Fin hamamı, Spa alanları, yürüyüş parkuru, 6 bin metrekare yeşil alan, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi bulunuyor.

Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var?

Projemizde çok çeşit konut alternatifleri bulunuyor. 1+1 daireler 70-82 metrekare aralığında, 2+1 daireler 122-156 metrekare aralığında, 3+1 daireler 165-205 metrekare aralığında, 4+1 daireler 238-240 metrekare aralığında.

Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?

A-B bloklarda bulunan ofisler 167 bin YTL'den başlıyor. Bunun dışındaki dairelerin fiyatları 155 bin YTL'den başlıyor 418 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Bu bedelin yüzde 50'sini nakit alıp kalanına vade farkı uygulamadan 36 ay taksit yapıyoruz.

Satışlara ne zaman başladınız? Yüzde kaçı satıldı. İlgi nasıl?

Satışlara çok yeni başlamış olmamıza rağmen ilgi çok büyük. Daha ilk haftada 20 daire sattık. Memnunuz.

Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Ginza Lavinya Park'da kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, fin hamamı, fitness, sauna, kafe, restoran, bar, çocuk kreşi gibi keyifli vakit geçireceğiniz toplam 3.500 metrekarelik alana yayılmış sosyal alanımız var.

Kimlere yönelik bir proje bu? Gelir durumu açısından...

Bölgede yaşayan A ve B grubunu tercih ettik.

Projenin büyüklüğü nedir?

77 milyon dolar.

Bahçeşehir, Gürpınar ve Zeytinburnu'nda projeler

Başka yeni konut projeleri var mı?

Ginza Residence ve Ginza Lavinya Park devan ederken Güneşli, Bahçeşehir, Gürpınar ve Zeytinburnu'nda konut, Mimarsinan'da ise AVM projelerimiz olacak..

Hürriyet Emlak/ Demet Cengiz BİLGİN

www.ginzalavinyapark.com

Geri Dön