29 / 04 / 2024

Giresun'da icradan 2 milyon 277 bin TL'ye satılık villa!

Giresun'da icradan 2 milyon 277 bin TL'ye satılık villa!

Bulancak 1. İcra Müdürlüğü, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Bulancak Köyü, 119 ada, 16 parselde yer alan tripleks villa ve arsa vasıflı taşınmazı satışa sunuyor. 1.481 metrekare alanlı olan gayrimenkullerin tahmini bedeli 2 milyon 277 bin TL



Bulancak 1. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. BULANCAK 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI
SAYI: 2010/100

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Tapu Kaydı: Giresun ili Bulancak İlçesi Bulancak Köyü Ada:119, Parsel:16, Cilt:11, Sayfa: 1080 de tapuya kayıtlı Tripleks (villa) mesken ve arsa niteliğinde taşınmaz olup yüzölçümü 1481.78 m2 dlr. imar Durumu: Bulancak ilçesi imar planı içindedir.
ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ: Taşınmazın bulunduğu yer deniz manzarasını kuzey, batı ve doğu cepheden görmektedir. Etrafında kot olarak düşük olan kuzey taraflarında yoğun olarak villa tipi tripleks konutlar ve yapılaşmalar mevcuttur. Takriben yapı taban alanı 300.00 m2, toplam yapı alanı 900.00. M2 olup bu alana ilave olarak veranda, barbekü, havuz ve bahçe duvarları ile bahçede yapılmış olan merdivenler dahil değildir. Taşınmaz cok lüks malzeme ve isçilik kalitesi ile yapılmıştır. Isınma sistemi tabandan kalorifer sistemi ile bazı odalarda petek sistemi İle yapılmaktadır. Yer yer bazı odalarda klima bulunmaktadır. Binada havalanma sistemi mevcuttur. Sıcak su için güneş enerji sistemi bulunmaktadır. Taşınmazın ısınma sistemi ve güneş enerji sistemi başka bir parsel üzerinde yapılmış olan yapının içerisinde bulunan kazan dairesinden sağlanmaktadır. Kalorifer dairesi ve bekçi evi taşınmazın güney tarafında bulunan ve borçluya alt olmayan başka bir parsel üzerindedir.

çEVRE DÜZENLEMESİ: Bahçe duvarları kuzey ile doğu ve batı cephede betonarme perde duvar olarak yapılmıştır. Kuzey tarafta yapılmış olan perde duvar ortalama 5-6 metre yüksekllğindedlr. Bahçe korkulukları ithal cam ağacından yapılmıştır. Taşınmazın ana kapısı ahşaptan yapılmıştır. Pergolalar 1.sınıf ithal ahşaptır. Binanın bodrum ve zemin katlarının dıs cepheleri boya olup normal katın dıs cephesi Finlandiya camından ahşap giydirmedir. Pencereler yesll renge boyalı PVC dlr. Pencerelerin çevresi granit tas ile cercevelendirilmlstir. Binanın çatısı bakır sac kaplama olup takriben 19 ton bakır kullanılmıştır. Yer döşemeleri granit kaplama tas ile döşenmiş, bazı kısımlarda desen işlenmiştir. Bahçe içerisinde kapalı veranda ve barbekü bulunmaktadır. Barbekonün tuğlaları fırınlanmış tuğladır. Yine bahçe içerisinde ahşap malzemeden yapılmış üzeri ahşap kaplı çatısı bulunan kamelya mevcuttur. Bahçenin peyzaj düzenlemesi özenle yapılmıştır, özel bahçe tasları ile süslenmiş, taslar sünger görünümlüdür. Bahçede sedir ağacı, mavi cam, mimoza, bodur cam, sarmaşık, gül gibi çiçekler ve ağaçlar olup bahçe dinlendirilmiştir. Bahçe ile çevre etrafı süs lambaları İle aydınlatılmaktadır. Bahçe girişi ve verandanın tabanı mermer kaplamadır.

BODRUM KAT MEKANLARI: Bodrum katta garaj, havuz, soyunma odası, havuz İçi mutfak, wc, banyo , çamaşırhane, ütü odası, sauna, salon, oyun salonu ve spor odası mevcuttur. Garaj kapısı otomatik kumandalıdır. Garaj içerisinden evin oyun ve spor odasına açılan bir kapı bulunmaktadır. Oyun kompleksi odasının tavanı alçıpen ve spot lambalarla aydınlatılmıştır. Salon ve yemek salonu bir aradadır. Zemin ahşap kaplamadır. Havuz kısmında soyunma odası, wc ve dus için ayrılan ıslak mekan vardır. Zemin granit kaplama döşemedir. Büyük ve küçük havuzlar olup havuz seramiği İle kaplanmıştır. Havuzun tavan döşemesi kafes sistemidir. Sauna kısmının her yeri ithal ahşap malzemeden kaplanmıştır. Havuzun bir kısmı binanın altında bir kısmı ise camdan kapalı alandadır. Bu kattan zemin kata çıkılan merdiven bulunmaktadır.

ZEMİN KAT MEKANLARI: Zemin döşemesi granit tavan alcıpen olup spot aydınlatmalıdır. Hol zemini ahşap ve granit İle birlikte giydirme döşeme kaplama ile yapılmıştır. Mutfak dolapları özel ahşaptan yapılmıştır. Mutfak tezgahı siyah granit olup üzerinde elektronik alet çalıştırıcı kısım ve fritöz gibi özel kısımlar bulunmaktadır. Mutfaktan verandaya çıkmak için kapı vardır. Ana holden en üst tavan görünmekte ve tavan cam kaplamadır. Salon üc kısımdan oluşmakta iki tane oturma salonu ve yemek salonu vardır. Pencereler içeriden ahşap görünümlü PVC boydan sürgülü cam kaplı olup terasa açılmaktadır. Zemin katta ayrıca kütüphane ile bir yatak odası olup yatak odası içerisinde wc ve dus vardır.

NORMAL KAT MEKANLARI: Üst katta 5 tane yatak odası olup bir tanesi ebeveyn yatak odasıdır. içerisinde giyinme odasına acılan kapı (bulunmaktadır. Oda içerisinde banyo ve wc bulunmaktadır. Islak mekanlar Jakuzi, dus, ahşap kaplamalı lavabo ve tuvalet vardır. Zemin granit döşeme ve spot aydınlatma ile aydınlatılmaktadır. Diğer iki yatak odalarının içerisinde dus, tuvalet ve ahşap kaplamalı lavabo bulunmaktadır. Diğer iki yatak odalarında ıslak mekan yoktur, holde ortak kullanım in banyo ve wc bulunmaktadır. Bütün yatak odalarının zemini ahşap döşeme, pencereler ahşap görünümlü PVC ve aydınlatmalar spot aydınlatmadır. Holün zemin döşemesi granit kaplama ahşap korkuluklar olup korkuluklar cam ile dekoratif süsleme yapılmıştır. Katlar arasında ulaşımı sağlayan merdivenler ahşap kaplama, korkulukları ahşap kupestendir. Elektrik ve suyu mevcuttur.

Muhammen bedeli: 2.277.143,50.- TL sidir (Kıymet takdirine yapılan İtiraz sonucu Bulancak İcra Hukuk Mahkemesinin 19/01/2011 tarih /e 2010/56 Esas 2011/3 Karar sayılı ilamı ile tespit edilmiştir.)

Satış şartları:

1- Satış 24/06/2011 günü saat 14.00 den 14.15 e kadar Bulancak icra Müdürlüğü giriş kapısı önünde acık artırma suretiyle yapılacaktır. 3u artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedel ile alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartı İle 04/07/2011 günü aynı yerde saat 14.00'den L4.15'e kadar ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartı ile en cok artırana ihale olunur. Su kadar ki. artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüchanı ilan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen değerin % 20'sl oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu ver-neleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere süre verilebilir, ihale Damga Vergisi, Katma Değer Vergisi ile tapu hare ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve Tellallık harcı satış bedelinden ödenir.

3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (+) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbes gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır, aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve İflas Kanunun 122 üncü maddesi gereğince İhale feshedilir, iki ihale ırasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir,

5- şžartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede acık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/100 ayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
05/05/2011
(İC if. K. 126)
İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön