21 / 05 / 2024

Giz Gayrimenkul Danışmanlık lüks segmentte gayrimenkul pazarlaması yapacak!

Giz Gayrimenkul Danışmanlık lüks segmentte gayrimenkul pazarlaması yapacak!

Giz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Elgiz'in kızı Canda Elgiz, kariyer yolculuğunda babasının izinden gidiyor. 24 yaşındaki Canda Elgiz, ABD'de aldığı pazarlama eğitiminin ardından babasının uzmanı olduğu gayrimenkul sektörüne yeni bir şirketle girdi...



Giz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Elgiz'in kızı Canda Elgiz, kariyer yolculuğunda babasının izinden gidiyor. 24 yaşındaki Canda Elgiz, ABD'de aldığı pazarlama eğitiminin ardından babasının uzmanı olduğu gayrimenkul sektörüne yeni bir şirketle girdi. Canda Elgiz ve Özgür Baykut'un kurduğu Giz Gayrimenkul Danışmanlık AŞ, lüks segmentte gayrimenkul pazarlaması yapacak. 


Gayrimenkul sektöründe Maslak hattında ürettiği yedi plaza ile isim yapan Giz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Elgiz'in kızı Canda Elgiz de babasının izinden gidiyor. 24 yaşında olan Canda Elgiz, ABD'de aldığı pazarlama eğitiminin ardından babasının uzmanı olduğu gayrimenkul sektörüne yeni bir şirketle girdi. Canda Elgiz ve Özgür Baykut'un yönetiminde geçtiğimiz ay kurulan Giz Gayrimenkul Danışmanlık AŞ, lüks segmentte gayrimenkul pazarlaması yapacak. Şirketin öncelikli hedefinde, 1 milyon doların üzerinde gayrimenkul alımı yapabilecek 25 bin yatırımcı var. 


Canda Elgiz, gayrimenkul alanında sahip oldukları deneyimi, pazarlama alanında da göstereceklerini söylüyor. Piyasada yer eden gayrimenkul danışmanlığı anlayışına yeni bir soluk getireceklerini dile getiren Elgiz, kurdukları şirketle yatırım veya kullanım amaçlı edinilecek gayrimenkulleri, her yönüyle ele aldıklarını ve müşteriye dokunan bir iş yapacaklarını aktarıyor. 


ÖZEL HİZMET SUNACAK 


Şirketin genel müdürü Özgür Baykut ise öncelikle Boğaz hattı, Bodrum ve Çeşme gibi noktalara yönelik hizmet vereceklerini anlatıyor. Gayrimenkul alan insanlann hayatlarındaki en büyük satın almayı yaptıklarını fakat buna karşılık aldıkları hizmetin çok düşük seviyede olduğunu ifade eden Baykut, şu bilgileri veriyor: "Piyasaya baktığınızda birbirinin kopyası hizmetler veren birçok danışmanlık şirketi var. Lüks markalara baktığınızda, bir çanta alan müşterilerini bile özel dokunuşlarla karşılıyorlar. Müşteriler, ikramdan özel davete varan bir ilgi ve hizmetle karşılanıyor. Biz de böyle bir noktadan çıkış yaptık." Bunu emlak işine de uyarlamak istediklerini anlatan Baykut, günlük komisyon odaklı olmak yerine yatırımcılarla uzun vadeli ilişki kuracaklarını belirtiyor. Yatırımın gelecek öngörülerini finansal bir model üstüne oturtup bu hesaplarla satışı yaptıklırını söyleyen Baykut, hedef kitlenin 1 milyon dolar üzeri alım yapabilecek yatırımcılar olduğunu kaydediyor. Baykut başka finansman kullanmadan 25 bin kişinin bu yatınrmı yapabileceğini sözlerine ekliyor. 


YURTDIŞINDA DA OFİS AÇACAK 


Geçen ay faaliyete geçen Giz Gayrimenkul Danışmanlık AŞ, önümüzdeki dönemde lüks segmente hitap edecek gayrimenkul danışmanlığını yurtdışına da taşıyacak. Bu konuda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Özgür Baykut, Türkiye pazarında güçlendikten sonra dünyanın önde gelen metropollerinde ofis açarak büyümeyi hedeflediklerini söylüyor. 


EKONOMİST


Geri Dön