04 / 05 / 2024

Seda Aslan Gayrimenkul ve Danışmanlık bugün açılıyor!

 Seda Aslan Gayrimenkul ve Danışmanlık bugün açılıyor!

1999 yılından beri konut projelerinde satış müdürü olarak görev yapan Seda Aslan, kendi gayrimenkul ve danışmanlık şirketinin açılışını bugün gerçekleştiriyor!



Konut projelerinin deneyimli satış müdürü Seda Aslan artık kendi ofisini kuruyor. Seda Aslan Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri, kişiye özel yatırım danışmanlığı sağlayacak. 


Başlangıç için Beylikdüzü ve Halkalı’da iki ofis kuruldu. Aslan’ın amacı önümüzdeki yıl bu sayıyı dörde çıkarmak. Bu akşam saat 19.30’da Beylikdüzü’ndeki merkez ofiste şirketin açılışı yapılacak. 


Konuyla ilgili yaptığı açıklamada bugüne kadar binlerce ev sattığını vurgulayan Aslan, İstanbul’da projelerden toplu alım yapan çok ciddi bir portföyün olduğunu ve bu kişilere öncelikli hizmet vermeyi amaçladığını söylüyor. 

Müşterilerin doğru zamanda doğru projeden ev alıp, doğru zamanda satmalarına yardımcı olmak isteyen Aslan sözlerini şöyle sürdürüyor:


“İnsanların ileride sıkıntı yaratacak yanlış projelerden ev almalarını engellemek istiyorum. Evi almaya karar vermeden önce hiçbir ücret talep etmeden müşterilere yardımcı olmayı amaçlıyorum. Gayrimenkullerin satılması ve kiraya verilmesi konusunda ikinci elde de hizmet vereceğiz. Komisyon almak için ev sahiplerine evlerini değerinin altında sattıran emlakçılara karşı insanları bilinçlendirmeyi hedefliyoruz”


Seda Aslan Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri, konut alıcılarının yanı sıra müteahhit firmalara da destek verecek. Konut projesinin konseptinin ve fiyatların belirlenmesi, markalaşma, konut satışları, reklam mecralarının belirlenmesi gibi konularda hizmet verecek olan şirket, proje bittikten sonra oradan konut almış olan kişilere kârlı satışın taktiklerini verecek. 


Nurol GYO’da 5 yıl, Taş Yapı’da 1 yıl, Avrupa Konutları’nda 3 yıl, Viaport Venezia projesinde de 10 ay satış ve pazarlama faaliyetlerinde çalışan Seda Aslan, bir dönem de İstanbul’daki farklı konut projelerine eş zamanlı olarak danışmanlık hizmeti vermişti. 


Seda Aslan kimdir?

1977 Malatya doğumlu ve 19 Mayıs Üniversitesi Pazarlama bölümü mezunu olan Aslan, GYODER/Kat Mülkiyeti Kanunu ve Uygulamaları, Musa Pınar/Pazarlama, AMPD/Kiralama Yönetimi ve AMPD/Alışveriş Merkezleri-Hazır Giyim Tüketim Endeksi eğitimleri almıştır.


İş hayatına; 1999 yılında Alışveriş merkezi kiralama uzmanı olarak Nurol GYO bünyesinde bulunan Oasis Alışveriş Merkezi (Bodrum/Muğla) ile başlamış ve devamında Nurol Plaza ile Profilo Alışveriş Merkezi’nin kiralama faaliyetlerini yürütmüştür.


Konut sektörüne 2001 yılında yine Nurol GYO bünyesinde bulunan Nurol Zekeriyaköy Evleri ile başlamış ve sonrasında Mashattan, Yaseminpark Evleri (Bursa), Beypalas, Beycenter, Aktel Residence, Sarıyer Evleri, Orion Park Esenyurt, Akkoza, Avrupa Konutları Atakent2, Avrupa Konutları Ispartakule1 ve Ispartakule2, Viaport Venezia projelerinde Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.



Geri Dön