18 / 05 / 2024

seda aslan gayrimenkul danışmanlık şirketi

seda aslan gayrimenkul danışmanlık şirketi

1999 yılından beri konut projelerinde satış müdürü olarak görev yapan Seda Aslan, kendi gayrimenkul ve danışmanlık şirketinin açılışını bugün gerçekleştiriyor!

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali adnan Aslan ve Salahattin Can Birol ortaklığında kuruldu.

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Çanakcı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çanakcı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Aslan Çanakcı tarafından kuruldu.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Aslan tarafından kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Keser Yükselir tarafından kuruldu.

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

seda aslan gayrimenkul danışmanlık şirketi Haberi

seda aslan gayrimenkul danışmanlık şirketi

Konut projelerinin deneyimli satış müdürü Seda Aslan artık kendi ofisini kuruyor. Seda Aslan Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri, kişiye özel yatırım danışmanlığı sağlayacak. 


Başlangıç için Beylikdüzü ve Halkalı’da iki ofis kuruldu. Aslan’ın amacı önümüzdeki yıl bu sayıyı dörde çıkarmak. Bu akşam saat 19.30’da Beylikdüzü’ndeki merkez ofiste şirketin açılışı yapılacak. 


Konuyla ilgili yaptığı açıklamada bugüne kadar binlerce ev sattığını vurgulayan Aslan, İstanbul’da projelerden toplu alım yapan çok ciddi bir portföyün olduğunu ve bu kişilere öncelikli hizmet vermeyi amaçladığını söylüyor. 

Müşterilerin doğru zamanda doğru projeden ev alıp, doğru zamanda satmalarına yardımcı olmak isteyen Aslan sözlerini şöyle sürdürüyor:


“İnsanların ileride sıkıntı yaratacak yanlış projelerden ev almalarını engellemek istiyorum. Evi almaya karar vermeden önce hiçbir ücret talep etmeden müşterilere yardımcı olmayı amaçlıyorum. Gayrimenkullerin satılması ve kiraya verilmesi konusunda...