29 / 04 / 2024

Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!


Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Orhan Kandemir tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.




Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Kandemir tarafından kuruldu. 


Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; A-) İNŞAAT: a-) Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri,ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b-) Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c-) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi veözel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeve anasözleşmesinde yazılı işler.



Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Adres; Akşemsettin Mah.Feyzullah Efendi Sk.N.4 1/1 Fatih 


Geri Dön