18 / 05 / 2024

seda aslan emlak ofisi

seda aslan emlak ofisi

1999 yılından beri konut projelerinde satış müdürü olarak görev yapan Seda Aslan, kendi gayrimenkul ve danışmanlık şirketinin açılışını bugün gerçekleştiriyor!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

Miel Emlak Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Miel Emlak Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Seda Pırıl Kıymaz tarafından kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Üstad Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslan     Misir ve Erdal Koç ortaklığında kuruldu.

Seda Sayan Sapphire Rezidans’tan lüks daire aldı!

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı.

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncil tarafından kuruldu.

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu.

seda aslan emlak ofisi Haberi

seda aslan emlak ofisi

Konut projelerinin deneyimli satış müdürü Seda Aslan artık kendi ofisini kuruyor. Seda Aslan Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri, kişiye özel yatırım danışmanlığı sağlayacak. 


Başlangıç için Beylikdüzü ve Halkalı’da iki ofis kuruldu. Aslan’ın amacı önümüzdeki yıl bu sayıyı dörde çıkarmak. Bu akşam saat 19.30’da Beylikdüzü’ndeki merkez ofiste şirketin açılışı yapılacak. 


Konuyla ilgili yaptığı açıklamada bugüne kadar binlerce ev sattığını vurgulayan Aslan, İstanbul’da projelerden toplu alım yapan çok ciddi bir portföyün olduğunu ve bu kişilere öncelikli hizmet vermeyi amaçladığını söylüyor. 

Müşterilerin doğru zamanda doğru projeden ev alıp, doğru zamanda satmalarına yardımcı olmak isteyen Aslan sözlerini şöyle sürdürüyor:


“İnsanların ileride sıkıntı yaratacak yanlış projelerden ev almalarını engellemek istiyorum. Evi almaya karar vermeden önce hiçbir ücret talep etmeden müşterilere yardımcı olmayı amaçlıyorum. Gayrimenkullerin satılması ve kiraya verilmesi konusunda...