30 / 04 / 2024

Gizli Bahçe'de peşinatsız 12 ay taksitle: 1 milyon 393 bin TL!

Gizli Bahçe'de peşinatsız 12 ay taksitle: 1 milyon 393 bin TL!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Villa Gizli Bahçe

Dumankaya İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Villa Gizli Bahçe projesinde hiç peşinat ödemeden ve fazisiz taksit avantajlarıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin fiyatları 1 milyon 393 bin liradan başlıyor...





Villa Gizli Bahçe projesi  Dumankaya İnşaat  tarafından Tuzla'da yükseliyor. 51 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılan  Gizli Bahçe Villa 'da 24 tanesi ikiz, biri tekli olmak üzere toplam 49 adet konut bulunuyor. 


Birbirinden farklı 3 tipte villanın yer aldığı Tuzla  Villa Gizli Bahçe  'de, konutların alanları 256 metrekare ile 271 metrekare aralığında değişim gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Dumankaya Gizli Bahçe Villa’larında fiyatlar 1 milyon 393 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Gizli Bahçe de peşinatsız 12 ay taksitle: 1 milyon 393 bin TL!


Tuzla Gizli Bahçe’de Nisan sonuna kadar geçerli olacak yüzde 10 indirim kampanyası sunuluyor. Peşin ya da kredili alımda fiyata yüzde 10 oranında indirimin yapıldığı Gizli Bahçe'de hiç peşinat ödemeden de konut alınabiliyor. Projede peşinat ödemeden konut alındığında tutar 12 eşit taksite bölünüyor. Gizli Bahçe'de ayrıca tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Gizli Bahçe projesi Pendorya AVM, İstanbul Park, Sabiha Gökçen Havaalan ve Viaport AVM'ye yakın konumda yer alıyor.  Teslimatların hemen yapıldığı Gizli Bahçe Villa projesinde her konut için 295 metrekare ile 945 metrekare arasında değişen bahçe alanı, yüzme havuzu ve güneşlenme alanları mevcut durumda. 



Telefon:0216 393 08 86

Web adresi: www.dumankaya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön