28 / 04 / 2024

Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!


Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ebubekir Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulrahım Nazı Blaybel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Pendik'te kuruldu.



Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ebubekir Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulrahım Nazı Blaybel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Pendik'te kuruldu.


Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket projelerini geliştirmek için gerek gördüğü kuruluşlara iştirak ederek destek sağlar.Resmi ve özel kuruluşların birbirleri ile olan finansal ve ticari yapılarını güçlendirmek için firmaların aracılık  hizmetini sağlayıp firmaların finansal durumlarına göre piyasa araştırması yapıp, firmaların hedef potansiyeline ulaşmak için  yurt içi ve yurt dışından kaynak sağlamak.İşletmelerin piyasada faaliyetlerini güçlü bir şekilde sağlaya bilmesi için gerekli teknik bilgi ve projeler ile ilgili aracılık yapmak.   2-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri yapmak,ihalelere girmek. Tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler,  her türlü toplu konut,  kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, yapmak, yapım aşamasında  veya proje aşamalarında olan yerlere ortak olmak, projelere kaynak sağlamak. 3-Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurt içi ve yurt dışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek.İnşaatların elektrik ve elektro mekanik işlerini yapmak bunların teknik takibini sağlamak. 4 Yurt içinde veya Yurt dışında konut, toplu konut yerleri,fabrika ve tesis arazileri satın almak.Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştır­ması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belir­lemek ve geliştirmek, yatırım per­formans değerlemelerinde bulun­mak, Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak. Gayri­menkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmet­leri sunmak gayrimenkul ve gayri­menkul ile ilgili analiz ve raporla­ma hizmetlerinde bulunmak.İhtisas gerektiren özel konulu değerleme taleplerinde şirket dışın­dan konusunda uzmanlaşmış ku­rum ve kuruluşlardan değerleme uzmanı sağlamak ve değerleme ra­poru tanzim etmek gayrimenkul, değerleme mesleğinin icrasında bu meslekler­le bağdaşık diğer meslek kuru­luşları ve kişiler ile partnerlik sö­zleşmesi yapmak. Bu kuruluş ve kişilerden hizmet almak, bu kuru­luş ve kişilere hizmet vermek



Geri Dön