25 / 05 / 2024

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!


Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.



Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi konusu:
-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, Tursab belgesi alabilir işletebilir, şubeler temsilcilikler açabilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir vize işlemlerini yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. Turizm ile ilgili her türlü bisiklet, motosiklet, araba kiraya verebilir, kiralayabilir . -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak buna benzer ve diğer tüm turizm faaliyetlerini yapabilir. -1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek -Yerli ve yabancı yatların her türlü turizm ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak -Otel kiralamak işletmek kiraya vermek veya sıfırdan inşaatını yapmak kafeler lokantalar açmak işletmek fason işlettirmek. -Ev işyeri emlak alış satış danışmanlık ve komisyonculuğunu yapmak -Turizm ve ekonomi alanlarında haber siteleri açmak reklamcılık ve haber ajansı faaliyetleri yapmak.


Geri Dön