05 / 05 / 2024

Göksel Başar: Medikal OSB için en uygun arazi Bafra’da!

Göksel Başar: Medikal OSB için en uygun arazi Bafra’da!

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık 700 dönüm yer bulunduğunu ve henüz yatırımcılara açılmadığını ifade etti...




Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Medikal Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için en uygun arazinin Bafra'da olduğunu söyledi.


Başkan Göksel Başar, yaptığı açıklamada, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık 700 dönüm yer bulunduğunu ve henüz yatırımcılara açılmadığını ifade etti. Başar, burasının Medikal İhtisas Organize Sanayi yapılması için çok uygun olduğunu kaydetti. 


Başar, "Değerli medikal sanayici arkadaşlarıma sesleniyorum. Tabii ki sizler haklı olarak belki Samsun’a daha yakın bir yer istiyorsunuz. Ancak bugün yarın derken aradan üç yıl geçti ve daha ne kadar zaman geçeceği belli değil. Bafra Samsun’a biraz uzak olabilir ama bunun günümüzde çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Duble yollar sayesinde ulaşım artık daha da kolaylaşmıştır. 30 Mart 2014'den sonra Samsun ilinin bütün ilçeleri Büyükşehir’in bir parçası olacak ve bundan sonra Bafra Samsun vs. yok, hepimiz tek şehiriz. Ülkemizdeki otuz yedi vilayetten büyük olan Bafra, size kucak açmaya hazır ve siz değerli yatırımcıları bekliyor." dedi.


Haber Aktüel


Geri Dön