18 / 05 / 2024

bafra organizede yer fiyatları

bafra organizede yer fiyatları

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık 700 dönüm yer bulunduğunu ve henüz yatırımcılara açılmadığını ifade etti...

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi!

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar sürüyor. 1 adet dairenin yer aldığı prjede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Samsun Bafra'ya yeni otopark!

Bafra Belediyesi, ilçedeki otoparklara bir yenisini daha ekledi. İlçemiz Kemal Paşa Mahallesinde bulunan ve Küçük Pazar diye bilinen pazarın yan tarafında yer alan 2.250 metrekarelik alan asfaltlanarak oto park haline getirildi.

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap başvuruları! 2014!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 184 konutluk Samsun Bafra Bakırpınarı 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 2 konut; kurasız başvuru önceliğine açık satışa sunuluyor...

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları'nda 74 bin liraya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 184 konutluk Samsun Bafra Bakırpınarı 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 konut satışa sunuluyor. TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları'nda en düşük fiyat 74 bin lira.

Bafra'da Karadeniz'in en büyük arboretum çalışmaları sürüyor!

Bafra Kuşçular köyünde 220 dönüm alanda yerel ve endemik, egzotik türlerin yer aldığı 18 bin adet ağaç dikilecek. Şu ana kadar 9 bin civarında ağaç dikimi gerçekleştirilen alanda bin 600 metre yürüyüş yolu oluşturulacak.

Göksel Başar: Medikal OSB için en uygun arazi Bafra’da!

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık 700 dönüm yer bulunduğunu ve henüz yatırımcılara açılmadığını ifade etti...

Samsun 'da 17 adet arsa: 13 milyon 500 bin liraya!

Samsun Bafra 'da yer alan 17 adet ticari ve konut imarlı arsanın muhammen bedeli 13 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. Arsalar Bafra İlçe Meydanı 'na 800 metre mesafede yer alıyor.

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etapta başvuru için son 6 gün!

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi 10 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Samsun Bafra'da başvurular 10 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi 10 Haziran'da başlıyor...

bafra organizede yer fiyatları Haberi

bafra organizede yer fiyatları


Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Medikal Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için en uygun arazinin Bafra'da olduğunu söyledi.


Başkan Göksel Başar, yaptığı açıklamada, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık 700 dönüm yer bulunduğunu ve henüz yatırımcılara açılmadığını ifade etti. Başar, burasının Medikal İhtisas Organize Sanayi yapılması için çok uygun olduğunu kaydetti. 


Başar, "Değerli medikal sanayici arkadaşlarıma sesleniyorum. Tabii ki sizler haklı olarak belki Samsun’a daha yakın bir yer istiyorsunuz. Ancak bugün yarın derken aradan üç yıl geçti ve daha ne kadar zaman geçeceği belli değil. Bafra Samsun’a biraz uzak olabilir ama bunun günümüzde çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Duble yollar sayesinde ulaşım artık daha da kolaylaşmıştır. 30 Mart 2014'den sonra Samsun ilinin...