29 / 04 / 2024

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi.


Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanlığı'nı yapan Gümüşdağ, belediye yetkilileriyle sabah saatlerinde Vodafone Arena'ya geldi.


Gümüşdağ'ı stadın girişinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı Vodafone Arena’da ağırladı.Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Kalkancı ile birlikte Vodafone Arena’da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret etti.


BJK Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun ile Başkanın Danışmanı Barbaros Yarkın’ın da yer aldığı ziyarette, Fikret Orman konuklarına Vodafone Arena’yı gezdirdi ve inşaat hakkında bilgiler verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, gezi sonrası Orman’ı kutladı ve “Vodafone Arena, İstanbul’a güzellik katacak. Bir mucize gerçekleştirdiniz. Bu inanılmaz bir başarı ve başarı öyküsüdür.” dedi.


Sözcü



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İBB Başkan Vekili ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Stat konusunda her zaman Beşiktaş’ın yanında olduk. İstanbul yakında muhteşem bir tesise kavuşacak” dedi


Vodafone Arena'nın açılışı için geri sayım sürerken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bu konuda Beşiktaş'a desteği sürüyor.


İBB Başkan Vekili ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Vodafone Arena'yı gezdi.


Gümüşdağ, "Muhteşem bir tesis. Beşiktaş'a ve Türk futboluna hayırlı olsun. İBB olarak her zaman Beşiktaş'ın yanındaydık.


Böyle güzel bir tesis İstanbul'un kazancı" dedi. Bu arada Fikret Orman, Gümüşdağ'ın, "Başkan lazım olursa Başakşehir'e kapılarını açar mısın?" sorusuna, "Siz bize en sıkıntılı günlerimizde stadınızı açtınız. Tabii ki seve seve" cevabını verdi.



Sabah


Geri Dön