29 / 04 / 2024

Gökhan Öğüt Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Gökhan Öğüt Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza atan Vodafone Türkiye'nin CEO'su Gökhan Öğüt, yapımı devam eden Vodafone Arena'da işçilerin yeni yılını kutladı.



Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza atan Vodafone Türkiye'nin Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, yapımı devam eden Vodafone Arena'da işçilerin yeni yılını kutladı.


Vodafone Arena'da işçilerle bir araya gelen Öğüt, emek ve çabalarından dolayı teşekkür etti. Yeni yıl dolayısıyla işçilere baklava ve çikolata armağan eden Öğüt, günün anısına Vodafone Arena işçileriyle bir de "selfie" çektirdi. Vodafone Arena inşaatında işçilere ayrıca sıcak salep ve kestane ikramı da yapıldı.


Vodafone Arena'nın, Türkiye'nin ve İstanbul'un merkezinde, Vodafone'un dijital dönüşüm vizyonunun bir abidesi olarak yükseldiğine dikkati çeken Öğüt, şunları söyledi:


"Vodafone Arena’da, Vodafone ve Beşiktaş markaları açısından dünyaya örnek olacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yalnızca Vodafone ve Beşiktaş için değil, İstanbul ve tüm Türkiye için çok önemli ve anlamlı bir proje olduğunu düşünüyoruz. Vodafone Arena inşaatı, İstanbul'un göbeğinde, trafiğin yoğun olduğu bir bölgede, son derece zorlu koşullar altında sürdürülüyor. Diğer yandan, bulunduğu arazinin coğrafi özellikleri de inşaatın yapım hızını etkiliyor. Bütün bu zorluklarına rağmen Vodafone Arena, Beşiktaş yönetiminin ve işçilerimizin özverili çalışmaları sayesinde hızla yükseliyor."


Öğüt, bir süre önce çatı yapımına başlanmış olmasının, inşaat sürecindeki hızı ve kararlılığı göstermesi açısından önemli olduğunu kaydederek, "Vodafone Türkiye olarak, Vodafone Arena'nın açılışını heyecanla bekliyoruz. Başta işçilerimiz olmak üzere, Vodafone Arena inşaatında emeği geçen herkese Vodafone Türkiye adına teşekkürü bir borç biliyor, yeni yılın işçilerimize ve Beşiktaş camiasına esenlikler getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.



AA


Geri Dön