27 / 04 / 2024

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadrosu, yapımı süren yeni statları Vodafone Arena'da bir araya geldi. 


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, buluşmada başkan Orman'ın yanı sıra, kulübün kongre üyesi de olan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, babası Yaşar Kaptan Çebi, yöneticiler Deniz Atalay, Ahmet Ürkmezgil, Umut Güner, Metin Albayrak, Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Berkan Gocay, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı ve Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Gökhan Öğüt de yer aldı.


Burada verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti. Teknik direktör Şenol Güneş ile takım kaptanı Tolga Zengin'e plaket verildi. Katılımcılar, daha sonra sahada toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.


AA




Haber Fotomaç'ta şu şekilde yer aldı;



Başkan Fikret Orman, yöneticiler, futbolcular ve teknik kadro Beşiktaş'ın yeni mabedinde buluştu, şampiyonluk sözü verdi


Beşiktaş camiası Vodafone Arena'da bir araya geldi.. Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadrosu, yapımı süren yeni statları Vodafone Arena'da buluştu. Uzun zamandır stadı bitirmek için uğraştıklarını belirten Başkan Fikret Orman, "Sonuna geldik. Kısa zaman sonra buraya döneceğiz. Futbolcularımızın burayı görmesini ve şampiyonluk için motive olmalarını istedik" derken, dünkü organizasyonun onur konuğu olan kulübün kongre üyesi Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da, "Son derece modern bir stat olmuş. Avrupa'nın en iyi stadı diyebiliriz. İyi bir fiyata süratli şekilde yapılmış.


Burayı güzel idare ederek temiz tutmak lazım. Buranın çok büyük tarihi var. Hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş de şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş geleceğe doğru adım atıyor. Seyir zevki yüksek bir stat. Eğlence için güzel ortamlar olacak. Taraftarın ruhunun sahaya yansıyacağı bir görüntü var. Binalar, statlar yapılır yıkılır. Betondur, demirdir, nihayetinde çakıldır. Ancak onları önemli ve değerli kılan ruhtur. Beşiktaş taraftarında, camiasında o ruh var. Bu güzel stadı değerli kılacak taraftarların tezahüratları, yaşanmışlıkları ve biz sahadakilerin kazandıracağı kupalar, yaşatacağı güzel anılar kalacaktır. Hedefimiz bu, bunun için çalışıyoruz. Bu statta şampiyonluklar yaşamak istiyoruz."


Tüylerim diken diken oldu

Vodafone Arena'yı gezen futbolculardan Cenk Tosun, "Bu haliyle bile tüylerim diken diken oluyor. Çok heyecanlandım, bizi burada kolay kolay kimse yenemeyecek" ifadesini kullandı. Kaptan Tolga Zengin, "Allah burada oynamayı nasip eder inşallah. Hayırlısıyla burada şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz" yorumunu yaparken, Olcay Şahan da paylaştığı fotoğrafın altına "Uzun zaman sonra mutluluk, sevgi, gurur, özlem dolu bir Mabed ziyareti... Çok şükür hasret bitiyor" diye yazdı.


Şampiyon olun, primi kapın

Beşiktaş'ın önde gelen işadamlarından Cemil Kazancı ve Mübariz Mansimov da Vodafane Arena ziyaretinde yer aldı. İki önemli isim futbolculara, "Sizlerden bu sezon şampiyonluk bekliyoruz. Siz Beşiktaşlıları mutlu edin, şampiyonluk kupasını bu stada getirin, biz de sizi sevindirelim" diyerek prim müjdesi verdiler.



Fotomaç




Haber Cumhuriyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Arena'ya tam kadro ziyaret Beşiktaş, yapımı devam eden Vodafone Arena'da iş dünyasıyla bir araya geldi. Başkan Fikret Orman'ın Arena hakkında detaylı bilgiler verdiği buluşmaya Rahmi M. Koç, Yaşar Kaptan Çebi, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, Mübariz Mansinov gibi isimler katıldı. 

Öte yandan, Beşiktaş Futbol Takımı ile iş dünyasını bir araya getiren yemekte yapımı devam eden zemine inen futbol takımı toplu halde ilk fotoğrafı çektirdi. Futbolculardan Olcay Şahan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Uzun zaman sonra mutluluk, sevgi, gurur, özlem dolu bir Mabed ziyareti... Çok şükür hasret bitiyor" diye yazdı. Siyah-Beyazlılarda yaklaşık 2.5 yıldır yapımı süren Vodafone Arena'da futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı, çimlerin serilmesine önümüzdeki hafta içinde başlanacağı öğrenildi. 

Çatı bitiyor Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işleminin büyük bölümü tamamlandı. Yalnızca deniz tarafındaki tribünlerin bir bölümünde işlemlerin sürdüğü görülürken, birkaç hafta içinde çatının tamamen bitirilmesi bekleniyor. 



Cumhuriyet


Geri Dön