03 / 05 / 2024

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Sarı ve Yusuf Ziya Yaşık ortaklığında kuruldu.



Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Sarı ve Yusuf Ziya Yaşık ortaklığında kuruldu.

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak, bu merkezlerin yurtiçi ve yurtdışı data şebekeleri ile irtibatını sağlamak. 2.Veri hazırlama, onarma, düzenleme işlemleri veya hizmetlerini yapmak, satmak, yada bunları kiraya vermek, internet üzerinde yayınlamak, internet alan adları sağlamak almak satmak bayilikler vermek hosting hizmetleri vermek sunucu bulundurmak ve kiralamak. 3.Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. Gerektiğinde basılı materyallerle ajans hizmetlerini yürütmek ve matbaa işlerini yapmak. 4.Bilgisayar programlarının ve bilgisayar kontrolü sistemlerin alımı satımı imali montajı bakımı için gerekli ham mamul yarı mamul sistemlerinin ünitelerin parçaların ve yedeklerinin ve bunlara uygun her türlü bilgisayar ile kontrol edilebilecek ve gelecekte uygulanabilecek teknolojide imal edilmiş mamul ve yarı mamul parça sistem ve üniteler olarak alımı satımı dağıtımı ithal ve ihracı. 5.Bilgisayar sistemlerinin kurulması ve bunun için her türlü elektrik elektronik donanım imal ve montajını yapmak. 6.Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, dosya, kağıt, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerini üretmek almak satmak ithal ve ihraç etmek. 7.Yurtdışından Türkiyeye ve Türkiye den yurtdışına müracaat etmek isteyen firmalara patent, faydalı model, marka endüstriyel tasarım ve coğrafi işaretlerin tescili ile ilgili her türlü konuda danışmanlık hizmeti vermek. 8.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 9.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 10.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 11.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.


Geri Dön