27 / 04 / 2024

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.



Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı. Toplantıya Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Hakan Göçer, İmar ve Şehircilik Müdürü Sadettin Saraçbaşı, Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Balçık, Gölbaşı Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, Gölbaşı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Güven Alpsoy ve Gölbaşı Bedaş Bölge Müdürü Mustafa Balcı katıldı.



Toplantıda konuşan Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, başta Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü olmak üzere birçok birimin ve kurumların ortak mücadelesiyle kaçak yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.


“Kaçak yapıların önüne geçmek için Gölbaşı Belediyesi, Aski, Bedaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak hareket ederek ve ortak çalışmalar yürüterek kaçak yapılaşmaya dur demeyi planlıyoruz. Tüm kurumlar birbirleri ile koordine olup çalışma yürütecekler. Örneğin birisi kaçak bina yaparsa o binaya elektrik ve su verilmeyecek. Kaçak bina hangi kurum tarafından tespit edilirse hemen Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bildirilecek ve gerekli işlemler yapılacak" şeklinde konuştu


Beyaz Gazete


Geri Dön