09 / 05 / 2024

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşma

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşma

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da KDV'den muaf 5 gayrimenkul satıyor! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşma Haberi

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşma

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı. Toplantıya Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Hakan Göçer, İmar ve Şehircilik Müdürü Sadettin Saraçbaşı, Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Balçık, Gölbaşı Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, Gölbaşı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Güven Alpsoy ve Gölbaşı Bedaş Bölge Müdürü Mustafa Balcı katıldı.



Toplantıda konuşan Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, başta Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü olmak üzere birçok birimin ve kurumların ortak mücadelesiyle kaçak yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.


“Kaçak yapıların önüne geçmek için Gölbaşı Belediyesi, Aski, Bedaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü,...