27 / 04 / 2024

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.



Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 6 zanlı gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kayseri'ye kaçak yollardan dijital materyaller ve ekran kartları getirildiğini ve kaçak kripto para üretimi gerçekleştirildiği bilgisini aldı.

Kayseri de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Yaşanan gelişmelere göre, bu kapsamda belirlenen toplamda 7 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 5 USB bellek, 20 taşınabilir harddisk, 6 ana kart, 37 anakart yuvası, 6 ram bellek, 36 ekran kartı, 9 güç kaynağı, 180 fişek, 1 tabanca, ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan toplamda 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön