29 / 04 / 2024

Gölcük Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Gölcük Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısı´nın Temmuz ayı ayağı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gündem maddeleri...




Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısı´nın Temmuz ayı ayağı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.

 

MAYIS AYI GÜNDEM MADDELERİ ŞUNLARDAN OLUŞTU

 

Belediye Meclis Toplantısının bu ayki gündem maddelerinde; Değirmendere Kültür Sanat Festivali Ödül miktarlarının tespiti, 11. Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları  Ödül Miktarlarının tespiti, 10. Geleneksel Atıcılık Yarışları Ödül Miktarının tespiti, 7. Uluslararası Nakışlı  Kırkyama Şenliği Çalıştayı Ödüllerinin tespiti ve Halıdere, G23c.01d.1d uygulama imar planı paftası, 113 ada 1, 2 ve 3 nolu parsellere ilişkin        hazırlanan uygulama imar planı tadilatı ile ilgili teklif yer aldı.

 

Gölcük Belediye Meclis Toplantısı bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Gündemin birinci, ikinci, üçünü ve dördüncü maddeleri belediye meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilirken, Halıdere, G23c.01d.1d uygulama imar planı paftası, 113 ada 1, 2 ve 3 nolu parsellere ilişkin hazırlanan uygulama imar planı tadilatı ile ilgili teklif İmar Komisyonuna havale edildi.

 


Gölcük Belediyesi




Geri Dön