14 / 05 / 2024

Golden Key Bördübet'te Temmuz güneşi ruhunuza gülümsesin!

Golden Key Bördübet'te Temmuz güneşi ruhunuza gülümsesin!

Gökova Körfezi’nin Bördübet Koyu’nda yer alan Golden Key Bördübet, kuş cıvıltıları eşliğinde, kaplumbağaları izleyerek, balıkların, ördeklerin, kuğuların büyülü dünyasını keşfetme sansı sunuyor....



İngiltere’de yayımlanan  The Sunday Times gazetesinin seçtiği  ‘‘Avrupa’nın En Gözde 100 Oteli’’  listesinde Türkiye’den seçilen 6 otelden biri olan  Golden Key Bördübet çam ağaçlarının arasında, Bördübet Deresi’nin hemen yanında konumuyla, özgün mimarisi ve doğal mutfağı ile unutulmayacak bir tatilin kapılarını açıyor. TripAdvisor Mükemmelliyet Sertifikası Ödülü sahibi Golden Key Bördübet, sporseverler için Türkiye’de yeni tanınan bir su sporu olan SUP’a da(Stand Up the Paddle) ev sahipliği yapıyor.


DOĞANIN SUNDUĞU ENFES LEZZETLER  


Golden Key Bördübet misafirlerine; adanın tepesinde bulunan restoranlarda eşsiz bir manzaranın beraberinde lezzetli yemek seçenekleri sunuyor. Yöre halkının geçimini arıcılık ve balıkçılıkla sağlıyor olmasından ötürü, daha doğal yollarla beslenmek isteyenlerin sofrasına en kaliteli balları getiriyor. İsteyenler, yanaşan balıkçı teknelerindeki canlı balıklar arasından seçim yapabiliyor ya da çevre köylerinden gelen tereyağı, zeytin, yumurta ve peynir çeşitlerinin tadına bakıp, otelin organik bahçesinden toplanan taze domates ve biberle birlikte ev yapımı turunç ve reçellerle kahvaltı etmenin ayrıcalığını yaşıyor. 


HER ZEVKE UYGUN ODA SEÇENEKLERİ İLE RÜYA TATİL 


16 Deluxe Oda,  13 Family suit, 5 African suit, 2 Junior oda,1 Romantik oda , 1 Gözlem evi, 1 Köşe evi, 1 Bahçe evi, 1 Orman evi ve 1 Kayıkhane toplamda 42 odası bulunan  Golden Key Bördübet değişik konaklama alternatifleriyle hizmet veriyor. Odalarında, air condition, uydu TV yayını, direkt telefon hattı, kablosuz internet ve mini bar gibi imkanlar sunan otel,‘Bird Bed’ hikayesinden esinlenerek her bir odasında kuş motifi kullanıyor. 


BÖRDÜBET KOYU’NDA SİZE ÖZEL BİR ADA 


Golden Key Bördübet, kendi misafirlerine özel yarım adacığında denizin ve güneşin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Kuş seslerinin doğal orkestrası eşliğinde otelin içinden geçen Bördübet Dere’sinde tekneyle başlayan yolculuk Gökova’nın derin mavisiyle birleşiyor. 


Adada soğuk bir içki eşliğinde; şezlongda uzanırken bir yandan da Gökova körfezinin eşsiz güzellikteki koylarını izlenebilir ve güneşin batımını seyredilebilir.  Hafif bir şeyler atıştırmak isteyenler usta şefler tarafından hazırlanan Akdeniz ve Ege mutfağının taze ürünleriyle yapılan spesiyalleri tadabilir, özel odun ateşinde hazırlanan lahmacun ve pizzalarla lezzet yolculuğuna çıkabilir. Adada bulunan patikaları takip ederek ulaşılan, 360 derece görünüme sahip ada tepesindeki mükemmel manzara ise evlilik teklifi için özel bir mabet.


Geri Dön