27 / 07 / 2024

Golden Key Bördübet otel

Golden Key Bördübet otel

Gökova Körfezi’nin Bördübet Koyu’nda yer alan Golden Key Bördübet, kuş cıvıltıları eşliğinde, kaplumbağaları izleyerek, balıkların, ördeklerin, kuğuların büyülü dünyasını keşfetme sansı sunuyor....

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-haziran ihracatını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı. İşte detaylar...

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Ayçiçek yağına dev indirim Migros'tan geldi. 4 litre ayçiçek yağının raflardaki satışa sunulan ücreti resmen geriledi. 119 TL'den satışa sunulan 4 litre ayçiçek yağına rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

İngiliz haber ajansı Reuters 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinin ardından, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir analize yer verdi. Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

'Ben olsam Euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

Yatırımcılar ''dolar mı alalım yoksa euro mu?''  sorusunun yanıtını araştırıyor. 'Ben olsam euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

Altında adeta bütün ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanlar resmen feleğini şaşırdı! Hemen bakın

Altında adeta bütün ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanlar resmen feleğini şaşırdı... Hemen bakın...

Carrefour'dan Mart ayına bomba giriş! Fiyatlar dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!

Carrefour, 16 Şubat - 1 Mart kataloğu halk tarafından büyük rağbet gördü. Her hafta aktüel ürünleri ile vatandaşın kesesine hitap eden Carrefour, Müşterilerini bekliyor. İşte Carrefour 16 Şubat - 1 Mart indirimli ürünler listesi.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Golden Key Bördübet otel Haberi

Golden Key Bördübet otel

İngiltere’de yayımlanan  The Sunday Times gazetesinin seçtiği  ‘‘Avrupa’nın En Gözde 100 Oteli’’  listesinde Türkiye’den seçilen 6 otelden biri olan  Golden Key Bördübet çam ağaçlarının arasında, Bördübet Deresi’nin hemen yanında konumuyla, özgün mimarisi ve doğal mutfağı ile unutulmayacak bir tatilin kapılarını açıyor. TripAdvisor Mükemmelliyet Sertifikası Ödülü sahibi Golden Key Bördübet, sporseverler için Türkiye’de yeni tanınan bir su sporu olan SUP’a da(Stand Up the Paddle) ev sahipliği yapıyor.


DOĞANIN SUNDUĞU ENFES LEZZETLER  


Golden Key Bördübet misafirlerine; adanın tepesinde bulunan restoranlarda eşsiz bir manzaranın beraberinde lezzetli yemek seçenekleri sunuyor. Yöre halkının geçimini arıcılık ve balıkçılıkla sağlıyor olmasından ötürü, daha doğal yollarla beslenmek isteyenlerin sofrasına en kaliteli balları getiriyor. İsteyenler, yanaşan balıkçı teknelerindeki canlı balıklar arasından seçim yapabiliyor ya da çevre köylerinden gelen tereyağı,...