03 / 05 / 2024

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Ayçiçek yağına dev indirim Migros'tan geldi. 4 litre ayçiçek yağının raflardaki satışa sunulan ücreti resmen geriledi. 119 TL'den satışa sunulan 4 litre ayçiçek yağına rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.



Ayçiçek yağı ücretlerinde gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olurken, ayçiçek yağına uygulanan zamlar ekonomik açıdan zorlu aşamalardan geçilmesine sebep olmuştu.

Mutfakta yemek pişirmek lüks olmaya başlarken, ayçiçek yağı ücretlerine ard arda zamlar uygulanmaya devam ediyordu. Ayçiçek yağında meydana gelen zamlardan sonra o marketten ayçiçek yağına bomba bir indirim geldi ve 4 litresi adeta dip seviyeyi gördü.

Migros tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlardan sonra Migros Abalı Ayçiçek Yağı 4 L ücretini 139,90 TL yerine 119,90 TL'ye indiridiğini açıkladı. Migros'un ayçiçek yağı indirimini görenler markete akın etmeye başladı.

Ayçiçek yağı ücretlerine gelen büyük ölçekli zamlardan sonra 4 Litre Abalı Ayçiçek Yağı 119,90 TL'den satışa sunuldu. Elini çabuk tutan indirimi yakalayabilecek.

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü


Geri Dön