28 / 04 / 2024

Migros'ta ayçiçek yağlarında büyük indirim. Ayçiçek yağlarının fiyatı 32 TL'ye düştü. İşte Ayçiçek yağ fiyatları

Migros'ta ayçiçek yağlarında büyük indirim. Ayçiçek yağlarının fiyatı 32 TL'ye düştü. İşte Ayçiçek yağ fiyatları

Ukrayna-Rusya savaşının etkisi ile başlayan yağ krizi Ayçiçek yağlarında fiyatların art arda rekor zamlar görmesine neden oldu. Zamların ardından vatandaşı sevindiren haber Migros'tan geldi. Migros ayçiçek yağlarının fiyatını 32 liraya kadar düşürdü.



Rusya-Ukrayna savaşıyla başlayan yağ krizi nedeniyle tavan yapan ayçiçek yağı fiyatları, Ukrayna'da bekletilen yağların Türkiye'ye getirilmesiyle düşmedi.

 Migros ta ayçiçek yağlarında büyük indirim. Ayçiçek yağlarının fiyatı 32 TL ye düştü. İşte Ayçiçek yağ fiyatları

Ayçiçek yağları üst üste gelen zamlar sonucunda el yakıyor. Vatandaş  litrelik ayçiçek yağınıen düşük liraya satın alabiliyor.  litrelik yağlarda da durum aynı. 1 litre yağın fiyatı 50 liraya kadar yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön