30 / 04 / 2024

Golden Park A.Ş., Batman'da AVM inşa edecek!

Golden Park A.Ş., Batman'da AVM inşa edecek!

Batmanlı 109 girişimcinin kurduğu Golden Park A.Ş., kentte, 30 milyon TL harcamayla alışveriş merkezi inşa edecek



Golden Park A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batman Belediyesi'nin daha önce makine ikmal ve itfaiye biriminin bulunduğu alanı bir yıl önce açılan ihalede 29 yıllığına kiraladıklarını hatırlattı.

8 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana, içerisinde 250 iş yeri ile 5 yıldızlı otel, cep sinemaları ile eğlence merkezlerinin yer aldığı alışveriş merkezi kurmayı kararlaştırdıklarını ifade eden Gür, şu bilgiyi verdi:

"109 ortaklı Golden Park A.Ş olarak Batman için büyük bir proje hazırladık. 5 bin metrekare inşaat alanı bulunan 8 bin 500 metrekare alanda İstanbul ve Ankara'daki alışveriş merkezlerinden daha iyisini yapmayı
planlıyoruz. Bir ay içerisinde alışveriş merkezi inşaatına başlayacağız. 6 katlı alışveriş merkezi projemizi 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. 30 milyon TL bütçeye sahip bölgenin en büyük alışveriş merkezini Batman'a kazandırıyoruz. Bu merkez, Batman'ın yanı sıra bölgedeki diğer il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet verecek. Bölge ekonomisiyle sosyal yaşamına büyük katkı sunacaktır."
AA


Geri Dön