29 / 04 / 2024

Golden Park vaziyet planı!

Golden Park vaziyet planı!

Firma: Saykap Group

Proje: Golden Park

Satışların devam ettiği Golden Park Evlerinde konutlar 575 bin TL ile 675 bin TL arasında olarak belirlendi. 24 adet villadan meydana gelen Golden Park vaziyet planı bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...



Sadece 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen  Golden Park  projesi lokasyon olarak İzmir'in Güzelbahçe bölgesinde konumlandırılıyor.Golden Park vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


24 adet villanın yer aldığı  İzmir  Golden Park Konutlarında satışlar tüm hızıyla devam ediyor.  Saykap Group  imzası ile yükselen Golden Park projesinde konutlar 232 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Golden Park vaziyet planı bilgisinden önde projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. Golden Park İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Golden Park fiyat listesi kapsamında konutlar 575 bin TL ile 675 bin TL arasında değişiyor. Haziran 2014'de teslim edilecek Golden Park Evlerinde ayrıca 200 metrekare kadar bahçe ve havuz olacak.


Saykap Group Golden Park nerede?

Golden Park İzmir satış ofisi: 0232 239 36 84

İzmir Golden Park adres: Proje Doktorlar Sitesi'ne 2 dakika, denize 2 dakika ve Urla girişine 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


 Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!


Golden Park vaziyet planı:

 Golden Park vaziyet planı!

İzmir Golden Park iletişim:

Telefon: 0 (232) 239 36 84

Web adresi: www.saykap.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön