28 / 04 / 2024

Güneşli Nurol Park vaziyet planı!

Güneşli Nurol Park vaziyet planı!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Güneşli Nurol Park vaziyet planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Nurol Park Güneşli Hürriyet Medya Towers arazisi üzerinde karma proje olarak hayata geçiriliyor...




Nurol Park İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Rezidans daire ve tower dairelerin yer aldığı Nurol Park Güneşli projesinde ofis alanları ve ticari alanlar da yer alıyor. 


Nurol Park Güneşli projesinde 836 adet tower daire, 154 adet rezidans daire ve 86 adet loft daire mevcut. 20 bin metrekare ofis alanının olduğu Güneşli  Nurol Park  vaziyet planı haberin devamında yer alıyor.


Nurol Park Güneşli projesinde loft daireler için 7 katlı 2 blok inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 loftlar bulunuyor. Nurol Park Güneşli projesinde 1+1 ve 2+1'lerin tasarlandığı rezidans daireler için 13 katlı olarak yükseliyor. Nurol Park Güneşli'de rezidans dairelerin alanları 58 - 83 metrekare arasında değişiyor.


3 blok olarak inşa edilen Güneşli Nurol Park Tower bölümde 27 katlı bir blok ve 31 katlı iki blok bulunuyor. 836 adet tower dairenin yer alacağı Nurol Park Güneşli'de 1+1, 2+1, 3+1 tower daireler tasarlandı. Güneşli Nurol Park Tower daire alanları 70 - 204 metrekare arasında değişiyor.


Nurol Park Güneşli satış ofisi!


Nurol Park telefon: 444 64 96

Nurol Park adres  : Gülbahar Caddesi Evren Mahallesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul


Güneşli Nurol Park vaziyet planı!


Güneşli Nurol Park vaziyet planı!


Güneşli Nurol Park vaziyet planı!


Güneşli Nurol Park vaziyet planı!


Telefon   : 444 64 96

Web Sitesi: www.nurolpark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön