28 / 04 / 2024

Gölhisar'da toplu açılışlar!

Gölhisar'da toplu açılışlar!

Gölhisar' da yapımı tamamlanan, Arıtma Tesisi ile restorasyonu biten Muallim M. Sırrı Özkan Kültürevi, trafik kazasında hayatını kaybeden Fatma Oymak' ın adına yaptırılan parkın açılışı gerçekleştirildi...



GÖLHİSAR'DA yapımı tamamlanan, Arıtma Tesisi ile restorasyonu biten Muallim M. Sırrı Özkan Kültürevi, Gölhisar Belediyesi tarafından hizmete açılan aşevi ve trafik kazasında hayatını kaybeden Fatma Oymak'ın adına yaptırılan parkın açılışı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ramazan Canural tamamlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. 


SORUNLARI İYİ BİLİYORUZ 


Buradan tören alanına geçen Kurtulmuş 25 yıldır Gölhisar'a gelen birisi olarak ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, "Eşim ve ben bu yörede yapılacak projeleri yakından takip etmekteyiz. Bu yörede gerçekleştirmesini istediğiniz tüm projeleri iyi bir şekilde hazırlayıp, bizlere ulaştırırsanız gerekli çalışmaları yaparız, îbecik üzerinden bir Gölhisar-Fethiye yolunun yapılması için çalışma yapmaktayız. Gölhisar ve bu yöremiz daha fazla hizmete layıktır. Projeler herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi. 


Sabah Akdeniz 




Geri Dön