28 / 04 / 2024

Gönen'de Hazine'den satılık arsa! 19 bin 821 metrekare!

Gönen'de Hazine'den satılık arsa! 19 bin 821 metrekare!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen´de arsa satacak



Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen´de arsa satacak. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Balıkesir Gönen´de 19 bin 821 metrekare büyüklükteki Hazine arsası satışa çıkarıldığı belirtildi. Gündoğdu Mahallesi´ndeki   Hazine arsası için bir milyon 245 bin TL toplam tahmini bedel istenirken geçici teminat olarak 249 bin TL tayin edildi. İhale 25 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Hazine Gönen´de arsa satıyor

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen´de arsa satacak. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Balıkesir Gönen´de 19 bin 821 metrekare büyüklükteki Hazine arsası satışa çıkarıldığı belirtildi. Gündoğdu Mahallesi´ndeki Hazine arsası için bir milyon 245 bin TL toplam tahmini bedel istenirken geçici teminat olarak 249 bin TL tayin edildi. İhale 25 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Emlakkulisi

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön