29 / 04 / 2024

Gönülden Gönüle projesiyle Üstündağ ailesinin evi yenilendi!

Gönülden Gönüle projesiyle Üstündağ ailesinin evi yenilendi!

"Gönülden Gönüle" projesiyle yenilenen evlerine kavuştu. Misafir edildikleri Uşak Öğretmenevi'nden alınarak Güre köyündeki evlerine getirilen Ahmet (89) ve Ayşe Üstündağ (85) çiftine Uşak Valisi Seddar Yavuz ile eşi Selda Yavuz eşlik etti.




Uşak'ta, Ahmet-Ayşe Üstündağ çifti, valiliğin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü "Gönülden Gönüle" projesiyle yenilenen evlerine kavuştu. Misafir edildikleri Uşak Öğretmenevi'nden alınarak Güre köyündeki evlerine getirilen Ahmet (89) ve Ayşe Üstündağ (85) çiftine Uşak Valisi Seddar Yavuz ile eşi Selda Yavuz eşlik etti. Yenilenen evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Üstündağ çifti Vali Seddar Yavuz'a teşekkür ederek, "Bu kışta bize bu sıcak ev ortamını hazırladıkları için Allah onlardan razı olsun. Devletimiz var olsun" dedi.


Tedavi oldular

Yaklaşık 10 aydır yürütülen projeyle 100 evin bakımının yapıldığını belirten Vali Seddar Yavuz, şunları söyledi: "Samimiyet ve içtenlikle yürüttüğümüz projeyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Devletimizin imkanlarını onlar için seferber ediyoruz, gerektiğinde evlerini yeniliyor, gerektiğinde eşyalarını temin ediyoruz. Sağlık sorunlarını çözüyor, iş buluyor, dertlerine ortak oluyoruz. Güre'de yaşayan çiftimizin evini ziyaret etmiş ve fiziki şartlarının düzenlenmesine karar vermiştik. İlk olarak çiftimizin sağlık sorunlarının çözümü için bir süre hastanede, daha sonra da evin yenileme çalışması boyunca öğretmenevinde konuk ettik. Evi adeta yeniden yaptık, eşyaları yeniledik. 25 gün sonra yaşlı çiftimizi yeniden evlerine getirdik."



Yeni Asır


Geri Dön