14 / 05 / 2024

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 



Google Pixel Fold'un batarya kapasitesi henüz net olarak açıklanmasa da, 33W hızlı şarj desteği ile birlikte geleceği söyleniyor. Cihazın diğer özellikleri arasında ise 5G desteği, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, USB-C bağlantısı ve Android 12 işletim sistemi yer alıyor.

Google Pixel Fold'un fiyatı ABD'de 1799 dolar olarak belirlendi. Diğer ülkelerdeki satış fiyatları henüz açıklanmadı.

Pixel Fold'un iç kısmında 7,8 inç ve dış kısmında 5,8 inç boyutunda ekranı bulunuyor. Cihazın ekranı 120 Hz yenileme hızı ve 1200 nit parlaklık sunuyor. Cihazın tasarımı genel olarak beğenilirken, kalın çerçevesi eleştiriliyor.

Cihaz, Tensor G2 işlemcisi ve 12 GB RAM kapasitesi ile güçlü bir cihaz olarak öne çıkıyor. Üçlü kamera tasarımı olan cihaz, 48 megapiksel ana, 10.8 megapiksel telefoto ve 10.8 megapiksel ultra geniş açı kameraları içeriyor. Ayrıca cihazın dış kısmında 9,5 megapiksel ve iç kısmında 8 megapiksel selfie kameraları da bulunuyor.

Pixel Fold'un ağırlığı 283 gram ve büyük ekran boyutu ve 4400 mAh kapasiteli bataryası nedeniyle diğer modellere göre daha ağır. Ancak, cihazın özellikleri ve tasarımı nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor.

FED kararı sonrasında sessizliğini bozdu! İslam Memiş bu kez hem ser verdi hem de sır verdi!
Ziraat Bankası yeni kampanyası ile güneş açtırdı! 2.500 TL Bankkart Lira verilecek!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Geri Dön