Genel

Gordion AVM'de İpek Tanrıyar ile Kırmızı Hafta Sonu!

Gordion AVM, Ankaralılar ’ın hafta sonlarını hem kazançlı hem de eğlenceli hale getirmek hedefiyle başlattığı “Kırmızı Hafta Sonları ”nın ikincisini, 16 – 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştiriyor. İpek Tanrıyar ile hediye kazanma şansına sahip olacaklar..

Gordion AVM, Ankaralılar 'ın hafta sonlarını hem kazançlı hem de eğlenceli hale getirmek hedefiyle başlattığı “Kırmızı Hafta Sonları ”nın ikincisini, 16 – 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştiriyor. Ziyaretçiler, indirimli alışveriş yaparken bir yandan da   İpek Tanrıyar ile yarışma ve   hediye kazanma şansına sahip olacaklar.

Gordion Alışveriş Merkezi 'nde “Kırmızı Hafta Sonları ” kapsamında ziyaretçiler; Agatha, Arçelik, Atasay, Body Shop, Tekin Acar, Benetton, Stefanel, Mudo City, Polo Garage, Nü, Togo, Deichmann, Güngör Optik, And Style, Cemile, Sarev, Glingerie, Loco Poco, Levis&Dockers, Kabara, Polo Garage, Dörtel, Tefal, Karmen, Uğur Saat, Ada Kitap, GNC, Only, Jack&Jones, Name It, Gap, Kiğılı, Sultanahmet Köftecisi, Lahmacun King, Kayseri Mutfağı, Dörtel, Toni& Guy   mağazalarından indirimli alışveriş yapabilecekler.

Hediyeyi Bul   Anında Kazan
Gordion Avm ziyaretçileri, Cumartesi ve Pazar günleri saat 15:00 – 16:00 ve    17:00 - 18:00 arasında AVM 'nin etkinlik alanında gerçekleştirilecek yarışma ile kadar birbirinden farklı hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Her ay bir değerli ismin yönetiminde yapılacak yarışmanın Nisan ayı “Kırmızı Hafta Sonları ”   yöneticisi İpek Tanrıyar olacak.