07 / 10 / 2024

Gordion Sevgililer Gününe özel yarışma düzenleyecek!

Gordion Sevgililer Gününe özel yarışma düzenleyecek!

10 – 14 Şubat tarihleri arasında Gordion Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek yarışmaya katılan çiftler birbirinden sürprizli hediyeleri anında kazanma fırsatı yakalayacak  




Gordion Alışveriş Merkezi’nin Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği etkinlik kapsamında 10 – 14 Şubat tarihleri arasında çiftler yarışmaya katılarak toplam 500 TL değerinde hediye paketi kazanma şansı elde edecek.
 
Yarışmada, çiftler paravanın arkasına alınacak, her ikisine de aynı anda sevgilileri hakkında sorular sorulacak. Her ikisi de soruları bilirse, Gordion Sevgi panosundan bir rakamı kazıyacak ve hediyeyi bulursa anında hediyesini teslim alabilecek.
 
Gordion Central alanda 14:00-19:00 saatleri arasında düzenlenecek olan yarışmada, 40 çifte “Gordion Sevgililer Günü Paketi” armağan edilecek. Sürpriz paketlerin içerisinde Cookshop, Num Num ve Sushico’dan çift kişilik yemek, Toni Guy’dan 50 TL’lik hediye çeki, Sephora’dan hem erkek hem kadınlara özel kişisel bakım ürünleri, Tekin Acar’dan hem kadın hem erkek parfümü, iki kişilik sinema bileti, Beymen Business’dan hem kadın dem erkeğe 50’şer TL’lik hediye çeki, Ada Kitapevi’nden kitap, DVD ve CD, G lingirie’den 30 TL’lik hediye çeki yer alıyor. Çiftler, toplam 500 TL değerindeki hediye paketini anında kullanabilecek.
 
Gordion Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen sokak konseptli etkinlik, Sevgililer Günü’ne özel olarak ilginç görüntülere sahne olacak. Alkolsüz kokteyl olarak Gordion Aşk İksiri ve ve aşk kurabiyeleri ziyaretçilere sunulacak.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gordion Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Alp Atilla, Sevgililer Günü’nde de ziyaretçilerini mutlu etmeye devam ettiklerini dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Sevgililer Günü’ne özel olarak, alışveriş merkezimize gelen çiftler hem eğlenecek hem de eğlenirken kazanacak. Beş gün boyunca alışveriş merkezimizde çiftler çok keyifli vakit geçirecek. 2010 yılı stratejimiz, 2011’de de devam ediyor ve bu amaçla Gordion’a her gelen ziyaretçimizi kazandırıyoruz.”
 


Geri Dön