03 / 05 / 2024

Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Bitcoin yeni haftaya ücret düzeltmesiyle başlarken, kripto para birimi için kritik civarlar tespit edilmeye başladı. Gözler ise haftanın yaşanan olaylarından olacak! Bitcoin ile alakalı ayrıntılar haberde.



BTC’de Düzeltme Sürecek mi?

Bu hadiseler merakla beklenirken, Bitcoin ücreti 31 bin dolar civarından başlattığı aşağı yönlü düzeltmeyi devam ettiriyor. Boğaların pazardaki hakimiyetini tekrardan hissettirmeden önce BTC’nin 29 bin dolara düşme olasılığından bahsediliyor.

Kripto stratejisti Aayush Jindal, amiral kripto para biriminin 30.500 dolardaki kritik seviyenin altında aşağı yönlü bir düzeltme başlattığını ve ücretin, bu civar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın (SMA) altında işlem görmeyi sürdürdü.

 Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Bitcoin’de Fiyat Hareketleri

BTC ücreti son zamanda 30 bin dolar ve 30.500 dolar civarlarının üstünde sürat kazanmasının akabinden, ayıların devreye girmesinden önce 31 bin dolar civarının üstüne bile fırladı. Fakat kısa süre sonra 30.500 dolarlık destek bölgesinin altında düşüş eğilimi görülmeye başlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön