01 / 05 / 2024

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.



 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Konak Belediyesi ile  İzmir  Araştırmaları Derneği'nin Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Efsane Göztepe'den, Günümüz İzmir Futboluna Bakış" konulu panelde konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin bir yaşam biçimi olduğunu söyledi.

Göztepe Kulübünü 4 yıl önce devraldığını söyleyen Sepil, "En büyük hayalim takımı başarılı yapmaktı. Onu da başardım." dedi.

Hedefleri konusunda açıklamalar yapan Başkan Sepil, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Göztepe'yi daha başarılı hale getirmek istiyoruz. Sadece maç kazanmak gibi bir amacımız yok. Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük semt statlarından birinin inşaatı devam ediyor. En büyük hayalim o günleri yaşamak."

 


Geri Dön