Altın & Gümüş

Gram altın 1.000 TL'nin altını mı görecek? Fed kararı öncesi ürküten tahmin...

Gram altın şu sıralar 1,000 lira seviyelerini geçti. Uzmanlardan Fed kararı öncesi ürküten tahmin geldi. Gram altın 1,000 TL'nin altını mı görecek? Altın fiyatları düşecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar... Bu durum altın fiyatlarını da yükseltirken, uzmanlardan ürküten gram altın tahmini geldi

ABD enflasyon oranları cuma günü açıklandı ve enflasyon gittikçe yükseliyor. Bu durum altın fiyatlarını da yükseltirken, uzmanlardan ürküten gram altın tahmini geldi. Profesör Doktor Sefer Şener gram altının 1,000 TL seviyesinin altına düşebileceğini açıkladı.

FED ÖNCESİ PİYASALAR HAREKETLİ 

ABD enflayon verileri 8,6 oranında  gerçekleşti. FED'in faiz artışına gideceği yönünde gelen açıklamalar önce ons altının gerilemesine neden olurken sonra 1850 dolar seviyelerine yükseltti. 

DOLAR ALTIN FİYATLARINI ETKİLİYOR

Doların yükselişi altın fiyatlarını da etkiliyor. Gram altın 1000 TL'nin altında seyrederken bir anda toparlanmaya başladı.

 

GRAM ALTIN DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

Bazı uzmanlara göre her ne kadar dolar yükselişe geçtiğinde, ons altında düşüş yaşansa da bu durumun gram altın için geçerli olmayacağını söylediler.  

Bazı uzmanlara göre gram altın 1,000 TL seviyesinin altına düşmeyeceği öngörülüyor. 

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...