19 / 05 / 2024

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Geçen hafta önemli bir düşüş yaşayan önem arz eden gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, bir takım açıklamalarda bulundu. Erdal, “Daha da düşecek” şeklinde konuşarak kullanarak açık bir şekilde tarih verdi. İşte detaylar…



ABD VERİLERİ ALTIN FİYATLARINI ETKİLEYECEK Mİ?

Piyasaların ABD’den gelmiş olan ağustos ayı tarım dışı istihdam verilerinden ne şekilde etkileneceği de büyük bir soru işaretine neden oluyor. Peki, açıklanan veriler,  altın fiyatlarını ne şekilde etkileyecek?

Ekonomist Erdal, bu konu ile ilgili de açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Beklentileri karşılayan ya da beklentilerin üzerinde gelen ABD tarım dışı istihdam açıklamaları, altındaki bu düşüş kanalını çok daha perçinleyecektir."

ALTIN YATIRIMCISI NE YAPMALI?

Uzmanlar, uzun vadeli yatırımcı vatandaşlar için BES'te altın fonlarının daha cazip olduğuna dikkat çekmekte.

Üç veya altı aylık yatırımcı için ise altın destekli şekilde Türk Lirası dönüşüm hesaplarına yatırım yapılması öneriler dahilinde. Altından çıkmak isteyen vatandaşlar da bu süreçlerden kademeli çıkışların makul olabileceği dile getiriyor.

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön