14 / 05 / 2024

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın fiyatı bugünkü ons altının rüzgarıyla tarihi rekorunu kırdı. Altın fiyatları için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!



ALTIN FİYATLARI REKOR KIRDI!

Altın fiyatları bugün yeni bir rekora imza attı. Mart 2022 tarihinden sonra ons altın ilk defa bugün 2025 dolara yükselerek rekor kırdı. Altın fiyatları OPEC'in sürpriz petrol kesintisi kararıyla beraber baskı altında hareket ederken ABD'den gelen veriler sonrası 2000 doların üzerine yükseldi.

Altının ons fiyatı Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın jeopolitik riskleri artırmasıyla Mart 2022’de 2.074 dolar ile tarihi zirveyi görmüştü.

Gram altın için Bu rakamlar normal, alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

GRAM ALTIN ZİRVEYE KOŞUYOR!

Ons altındaki yükselişle birlikte, dün yüzde 2’den fazla değer kazanarak tarihi zirveyi gördü. Bugün ise gram altın bugün rekorunu 1.255 TL’nin üzerine taşıdı. 

Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları ne kadar olacak? Gram altın için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!


Geri Dön