27 / 04 / 2024

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Piyasalar yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına odaklanırken, gram altın için yeni rekor geldi. Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı. Elinde altını olanlar dört köşe oldu!



GRAM ALTIN İÇİN YENİ REKOR!

Altın Kahini İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyararak ellerindeki altınlara sahip çıkmalarını söyledi. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyem Memiş, gram altın için yeni rekorları pşe peşe açıkladı. Memiş gram altının  2023 yılı itibarıyla 1280 lira, 1300 lira, 1450 lirarakamlarını konuşmaya devam edeceklerini söyledi.

Memiş altın fiyatlarının artık gerilemeyeceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: '' Aralık ayı içinde herhangi bir jeopolitik risk olmaz ve Çin'deki olaylar biraz daha farklı boyutlara gitmezse bu 2023 yılındaki hedeflerimiz daha önceye de gelebilir.  Altın alacak olan, düğünü olan, parası kenarda hazır olan vatandaşların elini hızlı tutması gerekiyor.

Altın fiyatları artık bundan sonra gerilemez. Teknik olarak düzeltmeler zaman zaman yapabilir ama çok da gerilemesi beklenmiyor. Ons altında 1800 dolarları gördük. Bundan sonra 1830, 1860, 1870 seviyelerini takip etmeyi sürdüreceğiz. 8 aylık esaretin artık yerini yükselişe bıraktığını söyleyebilirim." dedi.

OSN VE GRAM ALTIN

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesi güne düüşüle başlarken yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Ons altın şu dakikalarda 1788 dolardan değerlenirken gram altın 1088 liradan satılıyor.  Aynı dakikalarda çeyrek altın 177 liradan satışa sunuluyor. 

Altın frene bastı! Resmen tepetaklak oldu! Elinde altını olanlar acilen baksın! 12 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peşe peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Dolar 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer son noktayı koydu! Planınızı şimdiden yapın!

Geri Dön