Kent Haberleri

Gram altın net 2.000 TL olacak! Altının piri İslam Memiş o tarihi açıkladı! Bakan bir daha bakıyor! Acele edin

Altının piri İsam Memiş, gram altın için net 2.000 TL olacak dedi ve o tarihi açıkladı. Bakan bir daha bakıyor! Acele edin... Ons altın bugün 1884 dolara kadar yükseldi

Gram altın bugün de yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1884 dolara kadar yükseldi. Gram altı ons altından aldığı destekle rekor seviyeye yükseldi. Gram altın her geçen gün rekor denemeleri yaparken Altının piri İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. Memiş, gram altının net 2.000 TL olacağını söylerken, o tarihi açıkladı. Bakan bir daha bakıyor! Acele edin...

GRAM ALTIN 2.000 TL OLACAK!

Gram altın bugün de yükselmeye devam ediyor. Gram altının artışları belli oldu. Altının piri İslam Memiş, gram altın için 2.000 TL olacak dedi.

Yeni yıla girilmesiyle birlikrte altın fiyatlarındaki yükseliş hızlandı. Yılın başından itibaren yatırımcılar ve vatandaşlar altın fiyatlarını merakla taki ediyor.  İslam Memiş, her konuşmasında altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, son altın değerlendirmesinde gram altının 2.000 TL olacağını tarih vererek açıkladı.

 

GRAM ALTIN İÇİN TARİH VERİLDİ!

İslam Memiş, elinde altını olanlar, düğün yapacaklar ve altın alıp satmak isteyenler için öok önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara elindeki altınlara sahipo çıkmaları konusunda uyarıda bulunan Memiş, gram altının seçim zamanında fırlayacağını açıkladı.

İslam Memiş; Türkiye’de artık gram altının fiyatının tutulamayacağını ve hangi parti seçimi kazanırsa kazansın gram altın fiyatlarında büyük oranda artışların olacağını açıkladı. 

Gram altının ilk aşamada 1,450 lira yıl sonuna doğruda eninde sonunda 2.000 TL'yi bulacağını açıkladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Bugün piyasalar ABD enflasyon rakamalarına odaklandı. Açıklanacak olan veriler piyasalar üzerinde etkili olacak. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Ons altın 1884 dolar olurken gram altın 1158 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altın fiyatı bugün 1893 lira, yarım altın fiyatı 3786 lira, tam altın fiyatı ise 7544 liradan satılıyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gram altın, çeyrek altın fırladı! 12 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Gram altın 160 TL birden fırlayacak! Altın dehası İslam Memiş beklenen tarihi açıkladı! Herkesin haberi olsun

Dolar Kahini Selçuk Geçer şimdiden uyardı! Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte adeta roket gibi fırlayacak