01 / 05 / 2024

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...



Giderek artan İsrail-İran gerilimiyle yatırımcıların gözdesi altın da güvenli liman gömleğini giydi. Ons öncülüğünde gram altın fiyatları 2 bin 500 Türk Lirasını üzerini test etti. Altın gram fiyatı başta olacak şekilde çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını Kapalıçarşı'da en çok takip edilenler arasında yer yerini aldı.

Yaptığı açıklamalarla hem altını olanların hem de altın almak isteyenlerin en çok takip ettiği isimler arasında yer alan İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. 

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları hareketli bir hafta geçiriyor. Ons altın hafta içinde 2 bin 400 dolar, altın gram fiyatı da 2 bin 500 TL psikolojik bandının üzerini test etti. Bu fiyatlarda İsrail-İran geriliminin etkili olduğu belirtiliyor.

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş ten yeni bir açıklama geldi!

ALTINDAN TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI

Ons ve gram altın fiyatları hafta içerisinde adeta tüm zamanların rekorunu kırdı. Ons 2 bin 433 dolar düzeyini, altın gram fiyatı da  buradan esen rüzgarın etkisiyle 2 bin 529 TL'yi gördü.

Zirve seviyeleri dikkate alındığı zaman ons tarafında 2024'te yüzde 17'lik bir prim dikkat çekti. Gram altın da yatırımcılarına yine söz konusu bu dönemde yüzde 28 kazandırdı.

İSLAM MEMİŞ'TEN YENİ ALTIN YORUMU GELDİ

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için çarpıcı açıklamalar yaptı. İslam Memiş'in ons altın tahmini şu şekilde: "Ons altın tarafında 2 bin 375 dolar seviyesi var. Tatildeyken 2 bin 431 dolar seviyesine kadar çıkmıştı. Aynı günün akşamında da 100 dolar kadar geriledi. Artık bu sene  sonuna kadar 2 bin 600 dolar seviyesi önü kırıldıktan sonra yükselişler 3 bin dolar seviyelerine kadar sürebilir. Ons altın zaman zaman teknik olarak satışlar mutlaka yapacak. Düzeltme hareketleri de olacak.

Jeopolitik gerilimleri de göz önüne alırsak ons altın 2 bin 250 dolar seviyesine kadar satışlar sürebilir. Ons altın tarafında orta ve uzun vadede yükselişler sürecek. Gram altın TL fiyatı 2 bin 600 TL seviyesinde. Tatildeyken 2 bin 700 Türk Lirası seviyelerine kadar yükseldi aynı gün 140 TL'lik satış yedi.

Ons altında 2 bin 250 dolar beklentim olduğu için gram altın da haliyle de gerileyecek. İlk etapta 2 bin 500 lira seviyesi devamında ise 2 bin 450 lira seviyelerine kadar gerileyebilir. Ons altın 2 bin 300 dolar altına düştüğü zaman gram altın yatırımcısı da kademeli alımına başlayabilir.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Özgür Karabat konut piyasasında hareketlenmeyi değerlendirdi: Kimler konut zengini oluyor?

Volvo fiyat listesi 2024: Volvo EX30, EX90, XC90, XC60, XC40, C40, S90 fiyatları açıklandı! Volvo Nisan 2024 fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön