18 / 05 / 2024

Gram altını olanlar düğün bayram edecek! İslam Memiş tarih verdi! 1 gram altın 1950 TL olacak!

Gram altını olanlar düğün bayram edecek! İslam Memiş tarih verdi! 1 gram altın 1950 TL olacak!

Ünlü Ekonomist İslam Memiş'ten altına dair yeni açıklamalar geldi. İşte gram altının 1950 TL olacağı tarih!



GRAM ALTINA DAİR İSLAM MEMİŞ’TEN YENİ TAHMİNLER!

Altın almayı düşünen vatandaşlar ve yatırımcılar gram altın fiyatlarının Aralık ayından bu zamana yükselişini yakından takip ediyor. Bu bağlamda ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in Şubat ayına dair tahminleri ilgi ile bekleniyor.

İŞTE İSLAM MEMİŞ'İN DOLAR VE ALTIN TAHMİNLERİ!

İslam Memiş, elinde altını olanların 1 gram dahi olsa altınlarını beklemesi gerektiğini belirtiyor. Çünkü ünlü isim altının resmen atağa kalkacak, gram altının roket gibi fırlayacağını dile getiriyor. İslam Memiş'in açıkladığına göre, 15 Şubat tarihinde altında büyük bir patlama bekleniyor. Altında fırlayan yükselişinin süreceği konusunda Memiş'ten kritik bilgiler de gelmeye devam ediyor.

GRAM ALTIN FİYATLARININ DİRENÇ SEVİYESİ 1950 TL CİVARINDA!

Gram altın fiyatlarının 1850 ve 1950 direnç seviyelerinde bir seyir tuttuğunu ifade eden ekonomist, şimdilerde 1910 dolar seviyelerinde olduğunu söylüyor. Ayrıca gümüş fiyatlarında da artış öngören Memiş, Gümüşün ise şu anda 23,40 dolardan işlem gördüğünü ama 26,20 Dolar seviyelerine kadar çıkabileceğini kaydetti.

ALTINI SATMAYIN!

Altın fiyatlarının 2023 yılını hızlı başlattığını ve tüm zamanların rekorlarını kırdığını altını çizen ekonomist İslam Memiş, kısa vadede aşağı yönlü bir düzeltme olabileceğini de söyledi. İslam Memiş, bu düşüş esnasında vatandaşın paniğe kapılıp elinde olan altını satmaması gerektiğini açıkladı.

1 GRAM BİLE OLSA BİLE TUTUN!

Gram altının geleceğine dair olarak ekonomist İslam Memiş, elinde altını olanların 1 gram bile olsa altınlarını bekletmesi gerektiğini söylüyor. Nedeni de altın, 15 Şubat tarihine kadar roket gibi fırlayacak ve gümüş de 23,40 dolardan işlem gördüğü şimdilerde 26,20 Dolar seviyelerine kadar çıkabilir. Ünlü ekonomist, vatandaşın kısa vadede aşağı yönlü bir düzeltme olabileceği durumunda paniğe kapılıp elinde olan altını satmaması gerektiğine dikkat çekti.

Hisseli tapu nasıl satılır? Miras kalan evin kardeşlerden birine devredilmesi için ne yapılmalıdır?

1250 bekçi alımı başvuru detayları! 1250 bekçi alimi hangi illerde? 2023 bekçilik başvurusu ne zaman bitecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön