29 / 04 / 2024

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın fiyatları dün rekor seviyelere yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti. Gram altın 1.190 TL seviyesine kadar yükselirken, yatırımcılar 1.200 TL'yi aşacağı tarihi merak ediyor. Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın...



Altın piyasasının gözü ABD faiz kararına çevrildi. Altın fiyatlarının yönünü belirleyecek olan kritik karar piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor. ABD’de geçen hafta çarşamba günü açıklanan veriler perakende satışların bir yılın en büyük düşüşünü yaşadığını, üretici fiyatlarının yavaşladığını gösterdi.  Bu durum olası bir resasyonu işaret ederken, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) güvercin tonda karar vereceğini destekledi. Geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları dün de yukarı yönlü hamlesine devam etti. 

Gram altının 1.200 TL yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Ons altın dün 1942 dolara kadar yükselerek 9 ayın zirvesine yerlşeti. Gram altın ise Kapalıçarşı'da 1190 liradan satışa sunuldu. Yatırımcılar altındaki son dakika gelişmeleri takip ederken grama altının ne zaman  1.200 TL seviyesini aşacağını merak ediyor. 

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın...


Geri Dön