Altın & Dolar

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın! 1,650 TL seviyesini aşan gram altın için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten rakam ve tarih açıklaması geldi

Altın fiyatları, ABD enflasyon rakamlarının ardından rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. 1,650 TL seviyesini aşan gram altın için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten rakam ve tarih açıklaması geldi. 

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

GRAM ALTINDA YENİ BEKLENTİ!

İslam Memiş, gram altın için yeni beklentisini açıkladı. Ons altın 1956 dolar seviyesinde işlem görürken 1960 dolar direncine dikkat çekilmesi gerektiğine değinen Memiş ''1963'e kadar yükseldi, kar satışları yaşandı. Dolar endeksi yükselişinden dolayı 1928 seviyesine kadar bir geri çekilme mümkün olabilir ancak ons altındaki bu geri çekilde son bir geri çekilme olacaktır. Tekrar 2150 dolara kadar yükselen bir ons altın görebiliriz.'' dedi.

GRAM ALTIN 1.800 TL OLACAK!

İslam Memiş, gram altının 1,800 TL olacağı tarihi açıkladı. Memiş, gram altının ekranlarda 1640 TL olduğunu, ekranlarla piyasalar arasında 20-25 liralık bir farkın olduna değindi. 

Serbest piyasalarda gram altın 1659 lirada. 20 liralık makas aralığını göz önünde bulundurmanın gerekli olduğunu söyleyen İslam Memiş, dolar kurunu takip edeceğiz dedi. 

İslam Memiş Dolar nereye gram altın oraya diyerek '' Yıl içinde 1800 lirayı hedef alan bir gram altın göreceğiz. Yılın ilk yarısında dolar kurundan destek gören gram altın, yılın ikinci yarısında ons altından destek görecektir. Yukarıda alanlarımız var, çıkış yapmak isteyen sabırlı olmalı.'' ifadelerine yer verdi. 


15 TEMMUZ KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

15 Temmuz Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Kapalıçarşı'da gram altın 1662 lira, çeyrek altın 2715 lira, yarım altın 5430 lira, tam altın fiyatı 10,811 lirada satılıyor.

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!