29 / 04 / 2024

Gram altının fiyatı tarihe altın harflerle yazılıyor! Altının gramı bugün kaç lira kazandırdı? 

Gram altının fiyatı tarihe altın harflerle yazılıyor! Altının gramı bugün kaç lira kazandırdı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş an itibariyle devam ediyor. Gram altın fiyatı şu dakikalarda 982 lira seviyesi ile bu senenin rekorunu kırıyor. Peki altının gramı yatırımcısına bugün kaç lira kazandırdı? 



Altının gram fiyatı bugün 2022 senesinin rekorunu kırıyor. Gram altın şu dakikalarda 982 lira seviyesine yükseldi. Altının gramında günlük bazda yüzde 1,55 yükseliş kaydetti. Peki yatırımcılar gram altından bir günde ne kadar kazandı? Gram altın bugün yatırımcısına kaç lira kazandırdı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön